Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΑΕΚ Νέου Πύργου – ΑΠΣ Ερμής Πηλίου: 3 – 2 -Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Για την 20η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας Εύβοιας, η «ΑΕΚ Νέου Πύργου» φιλοξένησε στο γήπεδό της τον «Ερμή Πηλίου» σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε πολύ βαρύ γήπεδο και χόρτασε γκολ τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
 

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με τους γηπεδούχους να έχουν μια μικρή υπεροχή και εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, κατάφεραν να προηγηθούν με 3 – 0. Ο «Ερμής» κατάφερε να μειώσει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου σε 3 - 1 και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν  στα αποδυτήρια με την «ΑΕΚ Νέου Πύργου» να έχει  την πεποίθηση πως έχει το τρίποντο στο τσεπάκι της.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και πολύ νωρίς πέτυχαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αφού βρήκαν τα δίχτυα του Μπαρμπούνη για δεύτερη φορά. Από εκεί και μετά το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ και να μη το καταφέρνουν. Αν και οι προσπάθειες ήταν αρκετές, δεν είδαμε ιδιαίτερες φάσεις σκοραρίσματος, εκτός από δυο – τρείς.


Να τονίσουμε για μια ακόμα φορά πως το παιχνίδι έγινε σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, μιας και οι τελευταίες βροχές έχουν μετατρέψει ένα μεγάλο τμήμα του σε λασπότοπο κυριολεκτικά.Οι παίκτες πολύ δύσκολα μπορούσαν να έχουν τον έλεγχο της μπάλας, μιας και κολλούσα στην λάσπη και δεν έδινε την ευκαιρία για να αναπτυχθεί το παιχνίδι. Χάθηκαν και ευκαιρίες για πιθανό σκοράρισμα εκατέρωθεν, από κόλλημα της μπάλας στη λάσπη ή από γλιστρήματα των παικτών πάνω σε αυτή.

 Φάσεις του αγώνα
14' : Ο Κ. Κυριάκου βρίσκεται μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και η μπάλα κολάει στη λάσπη. Η αργοπορία της αντίδρασής του έδωσε στην άμυνα την ευκαιρία να διώξει σε κόρνερ.
16' : Ο Νίκος Μπουζάλας επιχειρεί δυνατό σουτ που περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαρμπούνη
21' : Ο Στραφιώτης γεμίζει με κεφαλιά τον Καραβά που ξεγελά τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του Πηλίου και γράφει από πολύ κοντά το 1 – 0.
30' : Ο Γοργομάτης από δεξιά, στέλνει με ευθλυβολο σουτ την μπάλα στον Χ. Στραφιώτη που με το κεφάλι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρίτσου για δεύτερη φορά και γράφει το 2 – 0.
40' : Ο Ντέντης μπαίνει από αριστερά και δίνει πάσα στον Καραβά που διπλασιάζει τα σημερινά του τέρματα, γράφοντας το 3 – 0.
42' : Ο Στέφανος Μπουζάλας δίνει την μπάλα στον Γιάννη Ανδρίτσου που με έξυπνο σκαφτό σουτ, μειώνει σε 3 – 1.
48' : Ο Νίκος Μπουζάλας εκτελεί φάουλ και με απευθείας σουτ βρίσκει τα δίχτυα των γηπεδούχων γράφοντας το τελικό 3 – 2.
83' : Ο Κορομανίδης επιχειρεί σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα κολάει στη λάσπη και τελικά καταλήγει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Ανδρίτσου.
89' : Ο Λυσσέας κάνει επίθεση και σουτάρει από πλάγια, η μπάλα περνάει ξυστά από το κεφάλι του Ξυράφη και καταλήγει άουτ.
91' : Ο Τσούρτητει σωστά και με τα δάχτυλα διώχνει σε κόρνερ.

ΑΕΚ Νέου Πύργου
(Β. Μπεκάκος):

 Μπαρμπούνης, Ντέντης, Τριανταφύλλου, Γιουκάι, Γάτσης, Μακαντάσης, Στεφανής (60’ Κορομανίδης), Λυσσέας, Καραβάς (85’ Γκογκομήτρος), Γοργομάτης, Στραφιώτης (Ξυράφης)
 Ερμής Πηλίου (Κ. Σγούρδας):
 Ανδρίτσος Ι, Μπουζάλας, Μπατσακούτσας, Μπουζάλας Ν, Κυριάκου Ι, Ανδρίτσος Ι, Κοντάκης, Σελεβάκος (74’ Τσούρτης), Ανδρίτσος Ι (83’ Μπαϊμπάκης), Κυριάκου Κ (88’ Ανδρίτσος Γ), Μπουζάλας Δ

Διαιτητής: Πόγκας Μ
Βοηθοί: Μπουγάς Α – Κοντογιαννίδης Γ

Μπεκιάρης Χρήστος

(κάντε ΚΛΙΚ πάνω στη μεγάλη φωτογραφία για να δείτε το Φωτορεπορτάζ)