Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ολυμπος Γυμνοϋ - ΑΟΝ Αρτάκης 0-4 Η Ανωτεροτητα φάνηκε!




 
          




                                                       




Σε χειμωνιάτικο φόντο ο ΑΟΝ Αρτάκης πέρασε νικηφόρα από τον παγωμένο Γυμνό και με τέσσερα γκολ πάγωσε περισσότερο τους γηπεδούχους!

Από την αρχή φάνηκε ποιος θα είναι το αφεντικό αφού μόλις στο 3΄ ο Ρούσσος με υποδειγματικό τρόπο μέσα στην περιοχή με όμορφο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης για τον Μωραϊτη και 0-1!

Συνεχής πίεση στα καρέ του ΜωραΪτη με δράστη αυτή τη φορά τον Καραλη που εξ επαφής σχεδόν στέλνει την μπάλα άουτ! 14΄.

Κόρνερ για τους φιλοξενουμένους περνά ανεκμετάλλευτο !

30΄ ατυχής φάση για τους γηπεδούχους αφού ο Μπαρωτας κοσκινίζεται από τον ρέφερι του αγώνα και παίρνει την άγουσα των αποδυτηρίων αφήνοντας την ομάδα του με 10 και με ένα αντίπαλο που δεν χαρίζετε σε κανένα αφού στόχος ήταν οι 3 βαθμοί! Με 10 λοιπόν το Γυμνό παλεύει έχει 2 συνεχόμενα κόρνερ αλλά την φάση για γκολ την έχει ο ΑΟΝΑ άλλα ο Μοραΐτης λέγει ΟΧΙ αφού πέφτει στην γωνία του και σώζει καρφωτή κεφαλιά του Μακαντάσης 33΄.
 39΄ σε καλή μέρα ο πορτιέρο του Γυμνού παίρνοντας την ρεβάνς θα έλεγε κάνεις της κακής εμφάνισης με την Ερέτρια αφού σώζει σουτ του Μαστροκωστα!
39΄διακοπη του παιχνιδιού από τον Κον Βράκα υποδείξει του εποπτη  Κωσταντιου !                                                                       
60΄σουτ του Μαστροκωστα διωχνει με υπερενταση ο Μωραΐτης!
62΄ Μακαντάσης πολύ όμορφο σουτ και 0-2 !
από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι με το σκορ να είναι υπέρ τους και έχοντας  την αριθμητική υπέροχη χαλάρωσαν πιέζοντας πιο ήρεμα πέτυχαν άλλα δυο γκολ φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4!
συγκεκριμένα στο 83΄ ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ από την περιοχή κάνει το 0-3

85΄το ματς τελειώνει με όταν ο Μακαντάσης με σουτ κάνει το 0-4 μεσα σε τραυματισμό που αντικαθίσταται από τον  χρυσό !

Τυπική διαδικασία τα εναπομείναντα ΄λεπτα με τον ρέφερι του αγώνα να στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια σφυρίζοντας την λήξη του παιχνιδιού και τους φιλοξενουμένους να παίρνουν μια άνετη νίκη με 4-0!

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ)  Μωραΐτης Δάφνης (Ζαχαριας64΄) Κιουσηεσ Βεσελι Ξουρης Δίπλας Μπαρωτας(30΄κοκ) Κοντός Αργύρης Μητρου(45΄Παττας) Κιουσης.

ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ(Κνεζεβιτς) Γκογκος Τσουτης Τζαφερος Τσολακος Γκουρλας Καραλης Παπαδόπουλος Μακαντάσης (85΄΄ Χρυσός) Ευστάθιου Μαστροκωστας Ρουσσος.



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΡΑΚΑΣ ΧΡΥΣ.

ΒΟΗΘΟΙ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ  ΤΣΙΦΛΑΚΟΣ