Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Kέρδισε αλλά...δεν έπεισε. Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα : 2 - 1.

Νίκησε ο Ηρακλής την Καλλιθέα με σκορ 2 - 1 αλλά η εικόνα που έβγαλε στο γήπεδο, δεν ήταν αυτή που περίμενε ο κόσμος μια εβδομάδα πριν τον 1ο αγώνα κυπέλλου.  Η ομάδα της Εύβοιας, ευτύχησε να προηγηθεί στο 35΄με γκολ του Ράντι μετά από βαθιά μπαλιά του Πατσατζόγλου, και ασυνεννοησία των αμυντικών της Καλλιθέας στο κέντρο της άμυνας, ο επιθετικός του Ηρακλή με δυνατό σουτ έγραψε το 1 - 0.
Η ομάδα της Καλλιθέας είχε δυο σουτ στο 5΄και στο 14΄με τους Μπέλη και Μασάδο με το 1ο να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Μελισσά και το 2ο να αποκρούει στην δεξιάτου γωνία ο πορτιέρο του Ηρακλή. Στο 2ο ημίχρονο  ο Ηρακλής φάνηκε να μπαίνει με καλύτερη διάθεση στον αγώνα, αλλά η 1η φάση ανήκε και πάλι στην Καλλιθέα και ήρθε στο 56΄με το δυνατό σούτ του Μασάδο να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του νεοεισερχόμενου Μανιάτη.
 59΄Πολύ καλή συνεργασία Φλίγκου - Ράντι με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή και την τελευταία στιγμή να κόβεται από το σωτήριο τάκλιν του Picollo. 2o δοκάρι για την Καλλιθέα από έναν γνώριμο των Ευβοικών γηπέδων τον Ν. Βεζυρτζόγλου με κεφαλιά στο αριστερό δοκάρι του Μανιάτη (68΄). Δυο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής θα απαντήσει στην ευκαιρία της Καλλιθέας με γκολ.
Ο Φλίγκος  μετα την σέντρα ακριβείας του Νάκα δεν μπόρεσε σε 1ο χρόνο με κεφαλιά αφού απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά το έκανε στην επαναφορά με δυνατό σουτ από πολύ κοντά. Στο77΄πολύ ωραίες εναλλαγές της μπάλας από τους παίχτες της Καλλιθέας τελικός αποδέκτης ο Μπελής που με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Μανιάτη και έκανε το 2 -1.Τελευταία σημαντική στιγμή για τον Ηρακλή και τον αγώνα γενικότερα στο 80΄οταν ο πολύ δραστήριος Νάκας προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα χωρίς επιτυχία. Ετσι ο ΗΡΑ έστω και δύσκολα πέτυχε μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που γενικότερα δυσκολεύεται όποτε καλείτε να την αντιμετωπίσει...

Ηρακλής Ψαχνών (Κούτσης)

Μελισσάς(Μανιάτης), Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Κοτίτσας(λ.τ Πατσατζόγλου β), Παπαδόπουλος(Σικαλιάς), Γκεμίσης(Διλαβέλης), Πατσατζόγλου Χ, Λόμπα(Νάκας), Ποσίντκοβιτς(Κόσοτιτς), Φλιγκος(Πολίτης), Ράντι(Χατζηστάμου).

Καλλιθέα

Μιχελής, Λεβέντης, Picollo,Μπριλάκης, Κατσιγιάννης, Ρουσάκης, Μιχαλόπουλος, Μασάδο, Βεζυρτζόγλου,Μπέλης, Αρναρέλης. ¨Επαιξαν επίσης οι :Τσιούμας,Ζορντί, Σταματάκος, Πιτταράς, Τσίπρας,Μουρούτης.