Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Πρώτος βαθμός για τα Λουκίσια

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χατζής
Σε ένα παιχνίδι "μοιρασμένο" στα δύο,  αφού οι ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο, Λουκίσια και Αρτάκη έμειναν στο 3-3.
Η ομάδα της Αρτάκης είχε απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, και μόλις στο 2' ο Δελιγιώργης έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οχτώ λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα, στο 10' ο Καραχάλιος (1-0) άνοιξε το σκορ για τους Αρτακιανούς. Στο 24' έπειτα απο μπαλιά του Γκέκα ο Καραχάλιος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0).
 Στο 35' τετ α τετ για τα Λουκίσια με τον Ελευθερίου αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 43' ο Χρόνης απο την πλευρά της Αρτάκης είχε δοκάρι.
Άλλαξε η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβηκε η ομάδα των Λουκισίων, και μάλιστα στο 60' ο Ελευθερίου έπειτα απο μπαλιά του Λουκατσίκου μείωσε σε 2-1. Ενα λεπτό αργότερα ο Καραχάλιος απο την άσπρη βούλα έκανε το 3-1.
Στο 65' ο Φρούσης απο το κέντρο του γηπέδου μείωσε ξανά για τα Λουκίσια σε 2-3 και στο 77' ο Κουτσαβλής με ένα πολύ ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.



Οι συνθέσεις
ΑΟ Λουκισίων 
Ευσταθίου (46' Ντέλης), Μπαϊμπάκης, Ντοβίνος, Μπουλούκος, Κόρδης (46' Αποστόλου), Φρούσης, Καρβέλης (80' Λουκατσίκος Ι), Κουτσαβλής, Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Λουκατσίκος Μ.

ΑΟΝ Αρτάκης
: Ευαγγελινός, Χασανλάρι Παπαδόπουλος, Ντούκα, Μπαλαμπάνης, Κάραλης, Γκέκας (70' Φωτιάδης), Καραχάλιος, Δελιγιώργης (72' Κεραμιδάς), Μακαντάσης, Χρόνης

Φωτορεπορτάζ: Νικόλαος Ακριώτης