Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Μιά μέρα μετά το τραγικό συμβάν.


Στο γήπεδο της Κηρίνθου βρεθήκαμε σήμερα το πρωί, εκεί όπου χτες το απόγευμα συνέβη το τραγικό συμβάν με το θάνατο του ποδοσφαιριστή Γιάννη Συκιώτη από πτώση κεραυνού. 
Εκεί συναντήσαμε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Γιαννη Φίφα, ο οποίος βαθιά συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια μας μίλησε για τον άτυχο νέο πού έκανε όνειρα να παραμείνει στη περιοχή, δημιουργώντας μία νέα κτηνοτροφική μονάδα. 
Όμως η μοίρα του έπαιξε τραγικό παιχνίδι. 
Επίσης σημείωσε πως εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεν θυμούνται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής τέτοιο απότομο και βίαιο ξέσπασμα καταιγίδας. Ένας απ' τούς πολλούς κεραυνούς που έπεφταν εκείνη την στιγμή, βρήκε τον άτυχο ποδοσφαιριστή και τον έριξε στο έδαφος.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κ.Υ.  Μαντουδίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι σε απόσταση 30 περίπου μέτρων υπάρχουν δύο αλεξικέραυνα στη στέγη του δημοτικού σχολείου.
Ο άτυχος Γιάννης Σηκιώτης έμενε μόνιμα στο Μετόχι Κηρέως απ' όπου και καταγόταν και είχε άλλα δύο αδέρφια.
Σε επικοινωνία που είχε το ΕviaGoal με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Καταραχιά ο οποίος βρίσκεται από χτες δίπλα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Γ.Ν. Χαλκίδας, μάθαμε  πως  στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται και ο δεκαπεντάχρονος Παναγιώτης Σταματέλος.
Μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την κηδεία του άτυχου νέου. 
Το EviaGoal θα ενημερώσει τους αναγνώστες του για την ημέρα και την ώρα της κηδείας.