Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Τα συμπεράσματα από την συγκέντρωση

Μετά από ένα αρκετά θυελλώδη δίωρο και μετά από μια προσεκτική ματιά στα βίντεο βγήκαν αρκετά συμπεράσματα για το τι έγινε και για το τι μέλει γενέσθαι για τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων και για την συνέχεια των πρωταθλημάτων.
Συμπέρασμα 1ο: Ο Γιώργος Πίσχινας έδωσε το στίγμα εξαπολύοντας κεραυνούς σχετικά με τις προσωρινές άδεις γηπέδων που έχουν ήδη εκδοθεί. Αν ανατρέξει κανείς στο πρώτο βίντεο από το 16:03 λεπτό μέχρι το 21:00 λεπτό θα ακούσει από τον ίδιο τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Επιτροπή αδειοδοτήσεων.

Συμπέρασμα 2ο: Εύστοχη η παρατήρηση του Προέδρου της Ένωσης Γιάννη Παπακωνσταντίνου που διερωτήθηκε γιατί στάλθηκε το έγγραφο 2,5 μέρες πριν τους αγώνες των πρωταθλημάτων από τον ΔΟΑΠΠΕΧ ενώ και τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες η κατάσταση ήταν η ίδια, θεωρώντας το έγγραφο εκ του πονηρού και ορθώς η Ένωση ανέβαλε τους αγώνες όπως είπε. ( Εδώ απάντηση έδωσε εκ μέρους του ΔΟΑΠΕΧ ο κ Κουσκούτης που είπε ότι αυτό έγινε ύστερα από τις βολές των site και των ΜΜΕ που ψάχνουν υπευθύνους μετά το τραγικό συμβάν της Κηρίνθου).

Συμπέρασμα 3ο: Θα ζητηθεί από όλα τα Σωματεία να εξουσιοδοτήσουν την Ένωση για τον χειρισμό από εδώ και πέρα της υπόθεσης των αδειών αγώνων για όσα γήπεδα έχουν την προσωρινή άδεια.

Συμπέρασμα 4ο: Δια στόματος κ Παπακωνσταντίνου για την Τετάρτη όπως είπε μάλλον δεν προλαβαίνουμε για την διεξαγωγή των αγώνων κυπέλλου, ενώ θα αρχίσει ένας αγώνας δρόμου για την διεξαγωγή των αγώνων των πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου. Αναμονή λοιπόν εν όψη εξελίξεων τις προσεχείς μέρες.
Γιώργος Σέμπος