Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Βράζει το Μαρμάρι.

Ανεπιθύμητους στο Μαρμάρι χαρακτήρισε το ΔΣ του ΑΟ Μαρμαρίου τον διαιτητή Στράτο Ντούρα και τον Βοηθό του κ Μπακατσέλο οι οποίοι όπως μας δήλωσαν καθόρισαν το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Όλυμπο Γυμνού.
Αποκορύφωμα ήταν η ανατροπή στο 87' του Φρ. Ποδαρά που θεώρησαν πέναλτι και οι άνθρωποι του ΔΣ συγκρατούσαν τους φιλάθλους να μην μπουν στο γήπεδο( πάνω από 300 φίλαθλοι ήταν στο γήπεδο).
Νωρίτερα (κι αυτό δημιούργησε μεγάλη ένταση) στο 74' τραυματισμένος στο γήπεδο ήταν ο νεαρός Ποδαράς κι ενώ ο Κολοκωτρώνης πρόσφερε βοήθεια στον πεσμένο παίκτη ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα με αποτέλεσμα να γίνει το φάουλ απ' όπου προήλθε και το πέναλτι της ισοφάρισης ( ορθό το πέναλτι).
Διαμαρτύρονται ακόμη για τις πολλές κίτρινες κάρτες και δύο αποβολές που δέχθηκαν οι παίκτες του Μαρμαρίου (μόνο ο Τερματοφύλακας και ο νεαρός Ποδαράς δεν δέχθηκαν κάρτα).
Μας διευκρίνισαν εδώ ότι οι άνθρωποι του Όλυμπου και η ομάδα ήταν κύριοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν είχαν καμιά ανάμειξη στην ένταση που δημιουργήθηκε.
Όλα τα πάρα πάνω μας τα δήλωσε εκπροσωπώντας το ΔΣ ο κ Ζωγράφος.

                                                                                                               Από το ΔΣ του ΑΟ Μαρμαρίου