Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ισόπαλο το ντέρμπι στα Κόσκινα ( VIDEO)

Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι στο Δημ. Γήπεδο Κοσκίνων με την ομώνυμη ομάδα και τον Νηλέα Νεοχωρίου να μοιράζονται γκολ και βαθμούς στο τελικό 1-1.
Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο χωρίς φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με τις δυο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους.
Στο 14' ένα πλασέ από πλάγια του Σαμαρά έφυγε άουτ, ενώ στο 21' πλασέ του Β' Δημολιάνη μπλόκαρε ο Κότσαρης. 
Στο 35' οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ όταν πλασέ του Παπακωσταντίνου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Αντώνενα. Με αυτές τις φάσεις και με ισόπαλο σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια 0-0.
Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με τον Νηλέα να πιέζει στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και να δημιουργεί αξιόλογες επιθέσεις  και στο 54' μια σέντρα σουτ του Γ. Κότσαρη έδιωξε σε κόρνερ ο Αντώνενας.
Στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ όταν η μπάλα έφθασε στον Β΄Δημολιάνη που με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα 1-0.
Δυο λεπτά αργότερα ο Μαστοκώστας μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε, ο διαιτητής καταλόγησε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος για να φέρει τον αγώνα στα ίσια 1-1.
Στην συνέχεια ο αγώνας ήταν ισοροπημένος και οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 71' σε πλασέ τετ-ατε του Μαστροκώστα. 
Στο 74' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Β Δημολιάνης πλάσαρε από πολύ κοντά στην αγκαλιά του Κότσαρη.
Στο 79' ο Β Δημολιάνης μπήκε στην περιοχή βρέθηκε τετ-ατε με τον Κότσαρη, τον πλάσαρε, η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του Κότσαρη και πάνω στην γραμμή ο Μακρής απομάκρυνε την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα.
Δείτε στιγμιότυπα και τις δυο παραπάνω φάσεις
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Νηλέας πίεσε αλλά δεν δημιούργησε φάσεις στην εστία του Αντώνενα.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες 1-1
Άριστη η διαιτησία του κ Κασομούλη και των βοηθών του κυρίας Φεργάδη και κυρίου Παππά.


ΑΟ Κοσκίνων: Θεοδώρου Χαρ.
Αντώνενας, Περήφανος, Ι Δημολιάνης ( 92' Μαρίνος), Δημολιάνης Ταξ, Σαπουνάκης, Βυργιώτης ( 46' Μπουρντάς), Δημολιάνης Β, Μανδήλης, Πηλιχός, Δημολιάνης Ν, Δημολιάνης Α.




Νηλέας Νεοχωρίου:
Κότσαρης Κ, Ζωντός Θ, Μακρής, Κότσαρης Γ, Τζόκας, Ζέρβας, Σαμαράς, Μουρίκης, Κότσαρης Κ( 78' Ζωντός Γ), Μαστροκώστας ( 74' Πούρης), Παπακωνσταντίνου.





>