Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Κύμη - Παναργειακός 1-1 σε ένα σπουδαίο αγώνα

Σπουδαίο το θέαμα στο Δημοτικό γήπεδο Κύμης ανάμεσα στον ΑΟ Κύμης και τον Παναργειακό που μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς σε ένα αγώνα που είχε δύο προφίλ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναργειακός είχε επιβάλει τον ρυθμό του, κατάφερε να προηγηθεί , ενώ στο Β' μέρος η Κύμη μεταμορφώθηκε, ήταν εντυπωσιακή, κατάφερε να ισορροπήσει και να ισοφαρίσει, έμεινε από το 65' με δέκα παίκτες και στο τέλος χειροκροτήθηκε για την απόδοση του Β' ημιχρόνου.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον έλεγχο του κέντρου και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες.
Στο 14' ο Σίμωσης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα της Κύμης, ύστερα από παράλληλη σέντρα του Μπρέσκα.
Στο 17'  Λιόσης έπιασε μακρινό σουτ που πέρασε ξυστά πάνω από τα δοκάρια του Μπασινά.
Στο 23' ο Μπρέσκα δέχθηκε μπαλιά από το κέντρο απέφυγε ένα αμυντικό και με δυνατό πλάγιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Στο 35' η πρώτη καλή στιγμή για την Κύμη όταν  Ντούρμας έκανε παράλληλη σέντρα μέσα στο τέρμα που έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 43' πλασέ από κοντά του Ντούρμα ελάχιστα άουτ.
Β' Ημίχρονο:
Άλλη Κύμη ήταν η ομάδα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε τον έλεγχο του κέντρου και άρχιζε να πιέζει και να απειλή κατά κύματα την εστία του Κατσαούνη. Η καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων έκοβε τις επιθέσεις των γηπεδούχων αλλά στο 65' έγινε μια σέντρα στην εστία του Παναργειακού, πετάχτηκε ο Ζαχαράκης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.
Στο 66' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καρατζάς και η Κύμη συνέχισε για το υπόλοιπο με 10 παίκτες.
Μετά το 70' ο Παναργειακός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, στο 74' ο Αγγελόπουλος από κοντά πλάσαρε άουτ, ενώ στο 94' ο Λιόσης βρέθηκε τετ-ατε με τον Μπασινά τον πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ της Κύμης μπλόκαρε την μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα που έληξε με το ισόπαλο 1-1 και με την ομάδα της Κύμης να χειροκρότησε από τα 200 και πλέον άτομα που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΑΟ Κύμης: Βαγγ. Ντόβολης
Μπασινάς, Κόκκος, Τσατσαρώνης, Καρατζάς, Δημητρακόπουλος, Κεϊτά, Ντουρμας ( 71' Γεραντώνης, Ταυταρίδης , Ζαχαράκης( 90' Κούρτης), Δήμου, Τσαλμάς ( 88' Μανωλάς).

Παναργειακός: Λουτσιάνο Ντε σόουζα
Κατσαούνης, Λιόσης, Πιερκαλαγκάνης, Κουκουλης, Ρότα, Λίτσος, Αγγελόπουλος ( 80' Καλογέρης), Παπαϊωάνου, Σίμωσης ( 69' Ετόφ), Μπρέσκα( 65' Ισούφη), Πούτσι. 


>