Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρασε η Ιστιαία απο Αγ. Άννα


 Πέρασε η Ένωση Ιστιαίας απο την Αγ. Άννα την Τετάρτη (24/09) το απόγευμα όπου και αντιμετώπιζε τον ομώνυμο Άρη (2-1) στο πλαίσιο της Β' φάσης του Κυπέλλου Ευβοίας.

Η ομάδα της Ιστιαίας είχε τον έλεγχο καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και τελικά πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου πολύ πιο εύκολα απ' οτι δείχνει το σκορ. Η Ένωση στην Γ' φάση θα αντιμετωπίσει τον Κήρινθο.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου ο Δήμου άνοιξε το σκορ για την Ιστιαία (0-1), έπειτα απο μπαλιά του Αντώνη Γοργομάτη. Απο εκείνη την στιγμή και μετά ο Άρης ξύπνησε, πήρε τα πάνω του και ακριβώς στο μισάωρο του παιχνιδιού, ο Τσακνάκης ισοφάρισε για την ομάδα της Αγ. Άννας (1-1), έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντού και ενδιάμεση κεφαλιά του Γκογκομήτρου.

Δεν άλλαξε πολύ το σκηνικό στην επανάληψη και στο 60' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Χρ. Ανέστης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Ιστιαίας (1-2). Στο 80' ο Τσακνάκης αποβλήθηκε απο το παιχνίδι με 2η κίτρινη, για χέρι.

Οι συνθέσεις 


Άρης Αγ. Άννας: Σταματίου, Δημήτρενας (78' Καρατζάς), Δροσούνης, Κωσταντός, Αλμπάνης, Αγγελόπουλος, Τσακνάκης, Ρούσσος (60' Γιαβάσης), Αλοΐζος (78' Κομποθανάσης), Τσακλάνος, Γκογκομήτρος.

Εν. Ιστιαίας: Ντιμπάι, Κατσικογιάννης, Περίφανος Γ., Αντωνίου, Τριανταφύλλου, Μάικλ, Γοργομάτης Α.(80' Αγγελόπουλος), Στεργίου, Δήμου (59' Τουσερ), Ανέστης Χρ., Γοργομάτης Ν