Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Έπαιζε και με τον... άνεμο

Σ’ ένα παιχνίδι κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες (Ισχυρός άνεμος), ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο (1-0) στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας,   στα Ψαχνά απέναντι στον τοπικό Ηρακλή.

Ο νέος προπονητής του Ατρομήτου, Σα πίντο, είδε την ομάδα του Περιστερίου να δυσκολεύεται αλλά να παίρνει την νίκη που τον βάζει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το τέρμα του Αλέξανδρου Κούρου, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ήταν και αυτό που έκρινε το παιχνίδι.

Το ματς

Η φιλοξενούμενη ομάδα στα πρώτα δέκα λεπτά προσπάθησε να απειλήσει με τον… συνήθη ύποπτο, Θανάση Παπάζογλου. Μετά το 27’ κι ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή βλέπαμε ένα άναρχο παιχνίδι με πολλά λάθη στο κέντρο και κακή ποιότητα παιχνιδιού, ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε την κατοχή άνοιξε το παιχνίδι και κατάφερε να απειλήσει στο 30’ με τον Φλίγκο.

Ο… «ημίθεος», ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στην πιο ουσιαστική φάση του παιχνίδίου, όταν έπειτα από σέντρα – σουτ  του Παπαδόπουλου και την λάθος εκτίμηση του Γκορμπούνοφ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηρακλής έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, όταν ο Φλίγκος, ξέφυγε από τους αμυντικούς του Ατρομήτου, αλλά το σουτ που επιχείρησε δε βρήκε στόχο
Ο Πίτου Γκαρσία στο 70’ έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια, αλλά η κατάληξη της δεν ήταν η επιθυμητή, ωστόσο υπενθύμισε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα την επιθετική παρουσία του Ατρομήτου, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή την υπεροχή του αγώνα την είχε ο Ηρακλής.

Αυτό ήταν μία προειδοποίηση καθώς ο Κούρος στο 75' έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, αλλά και με την βοήθεια του ανέμου, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Μελίσσα,  ανοίγοντας το σκορ για τον Ατρόμητο.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Κούτσης):
 Μελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης (60' Λόμπα), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Φλίγκος (83' Ποσενκόβιτς), Νάκας, Ράντι (90' Δαλαβέρης), Γουόρντεν

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης):
 Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Ούμπιντες (90'+2' Φάμπιο), Μπάλλας, Τάτος (77' Δημούτσος), Γεωργίου (52' Πίτου Γκαρσία), Καραμάνος, Παπάζογλου

                               Δείτε το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα

                                     Ακούστε όλη την συνέντευξη τύπου
Ρεπορτάζ Σταύρος Ιωακείμ