Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόκρίθηκε ο καλύτερος

Καλυτερος στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα αλλα και με περισσοτερες ευκαιριες ο Αμαρυνθιακος νικησε με 1-0 το Αυλωναρι και προκριθηκε στην επομενη φαση του κυπελλου ευβοιας.Η πρωτη καλη στιγμη εγινε στο 7΄οταν ο Αργυρης εκτελεσε απευθειας φαουλ και ο Χροναιος εδιωξε εντυπωσιακα σε κορνερ.
Στο 10΄ατομικη ενεργεια και σουτ απο τον Κιμουλιατη Δ αλλη μια αποκρουση του Χροναιου.Στο 25΄σε ψηλοκρεμαστο σουτ του Αργυρη ο τερματοφυλακας των φιλοξενουμενων σταθηκε στο υψος του για μια ακομα φορα και παραχωρησε κορνερ.
Στο 38΄εκτελεση φαουλ του Φραγγη η μπαλα βρηκε σε κεφαλι αμυντικου και περασε λιγο απο το δεξι καθετο δοκαρι σε κορνερ,στην καλυτερη ευκαιρια του αυλωναριου για το πρωτο
ημιχρονο.Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΓΚΟΛ.στο 55΄ο Τσολακος πλαγιοκοπει απο αριστερα την αμυνα των φιλοξενουμενων γυριζει την μπαλα στο σημειο του πεναλτι και ο Αργυρης με γυριστο σουτ στελνει τη μπαλα στα διχτυα και γραφει το 1-0 μεσα σε αποθεωση.Στο 81΄κορνερ του Κιμουλιατη κεφαλια του Σιλβεστρου αουτ.Και φτανουμε στο 89΄οταν ο Τζελιλι απο θεση μεσα δεξια σουταρει και σημαδευει τη συμβολη των δοκαριων χανοντας τη μεγαλη ευκαιρια να στειλει τον αγωνα στην παραταση.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ. Καρβελης Ι. Ποδαρας,ΚιμουλιατηςΔ,Τσολακος,Λυμπερης,Κυρηκος(63΄Κοντος),Κοντραζιου(80΄Σιλβεστρος),Σειντοπουλος,Αργυρης,ΚιμουλιατηςΣ,Μπαιρακταρης.
ΑΥΛΩΝΑΡΙ.Τογιας Ε. Χροναιος,Τζελιλι,Μπρεκανακου,Δημου(59΄Ηλιας),Μακρης(11΄Σαμαρας),Πογκας(59΄Βογιατζης),Βασιλειου,Φραγγης.

Ρεπορτάζ: Αγγελος Σμπιλίρης