Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Με το... δεξί η Αρτάκη απέναντι στον Λήλα


Με το δεξί ξεκίνησε η ΑΟ Ν. Αρτάκης τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Εύβοιας το Σάββατο (13/09) κερδίζοντας 2-1, πολύ πιο εύκολα απ ‘ότι δείχνει το σκορ τον Λήλα Βασιλικού στο Δημοτικό Στάδιο Αρτάκης, Ν.Κίλιμπας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Λύκου, αρχίζει νωρίς νωρίς να βάζει γερές βάσεις για να διατηρήσεις τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ευβοίας.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με όρεξη και από τις δύο ομάδες, με την Αρτάκη να είναι αυτή που έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων… Μάλιστα πριν ολοκληρωθεί καλά καλά το 10’ του αγώνα, ο ΑΟΝΑ άνοιξε το σκορ, αλλά ο βοηθός διαιτητή σήκωσε τη σημαία για Οφσάϊντ.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 14’ έπειτα από κόρνερ του Γίγα, η κεφαλιά του Μαστροκώστα έφυγε λίγο άουτ. Έπρεπε να περάσει αρκετή ώρα για να δούμε κάποιο τέρμα. Πιο συγκεκριμένα στο 42’ μετά από φάουλ του Γίγα, ο Κάραλης βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Λήλα και με προβολή έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Μαντά,  κάνοντας έτσι το Αρτάκη – Λήλας 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 48’ ήρθε και το 2ο τέρμα για την ομάδα του ΑΟΝΑ. Ο Γίγας έβγαλε μια βαθιά μπαλιά προς την καρδιά της άμυνας του Λήλα και ο Μαστροκώστας, ο οποίος ήταν και ο αποδέκτης της μπαλιάς, πέρασε με σχετική άνεση τον τερματοφύλακα του Λήλα, Μαντά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αρκετή ώρα αργότερα στο 60’ ένα σουτ του Καραχάλιου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο από πλευράς Λήλα, στο 80’, στο τετ α τετ του Χαλιώτη η μπάλα έφυγε λίγα μέτρα άουτ. Στο 85’ ήρθε το γκολ για τον Λήλαντα Βασιλικού. Ο Μαραγκός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ευαγγελινού, κάνοντας το σκορ 2-1, βάζοντας ταυτόχρονα φωτιά στο… ματς.

Στα εναπομείναντα ο Λήλας Βασιλικού πίεσε, ωστόσο η πίεση του, δεν απέφερε καρπού και η ομάδα της Αρτάκης, πήρε τους πολυπόθητους βαθμούς της νίκης, αφήνοντας μια μικρή πικρία στους… Βασιλικαριώτες.

Η διαιτητική τριάδα : Κασομούλης, Καμπούρης, Πριόνας. 

Οι συνθέσεις:

ΑΟΝΑ (Δημήτρης Λύκος):
Ευαγγελινός, Ντούκα, Μπαλαμπάνης (75’ Χρυσός), Στούπης (65’ Δεληγιώργης), Κάραλης, Γίγας, Καραχάλιος, Μαστροκώστας, Μακαντάσης, Χασανλάρι.





Λήλας Βασιλικού (Κώστας Καλλιμάνης):
Μαντάς, Κικίδης, Βλάχος (60’ Κουσερής), Καρλατήρας, Καρατζάς (Άλλεν;), Μαραγκός, Κατσικαβάλης, Μπράχο, Τρίκας, Χαλιώτης, Παύλου (68’ Νάνος)



                                                                                    Ρεπορτάζ: βασίλης Χατζής