Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε ο ΑΟ Χαλκίς

Το "2 στα 2" έκανε η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς το απόγευμα της Κυριακής (21/09) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Εύβοιας, αφού, αν και δύσκολα, κέρδισε τελικά την "φιλότιμη" Δόξα Προκοπίου (3-0) στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου αν και στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε απέναντι στην πολυ καλά στημένη ομάδα της Δόξας, τελικά κατάφερε να φύγει με το πολυπόθητο "τρίποντο" που της επιτρέπει να αρχίζει να κάνει όνειρα για να φτάσει εκεί που της αξίζει.

Ο δείκτης του θα ήταν αρκετά ψηλότερος αν η ομάδα της Χαλκίδας δεν έβρισκε σήμερα μπροστά της τον τερματοφύλακας της Δόξας Παμφίλη που με τις αποκρούσεις του κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Το σκορ άνοιξε για την Χαλκίδα στο 16' ο Θωμάς (1-0) ενώ 6 λεπτά αργότερα ο Βαλκάνος είχε δοκάρι. Στο 52' ο Ευσταθίου με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 και στο 62' ο Τσομπάνης έγραψε το τελικό 3-0.


Οι συνθέσεις:


ΑΟΧ (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Αυλωνίτης, Μαρίνος, Γκιτζάλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (71' Τόλης), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (64' Τσεκούρας), Σμυρναίος (66’ Κωνσταντάγκας)

Δόξα Προκοπίου (Διαμαντής Κουτσουφλάκης): Παμφίλης, Μορφούλης, Πουλιπούλης, Πεππές, Κανελόπουλος, Ανδρέου Α(46' Μιχαήλ), Δασκαλόπουλος(72' Μούντριχας), Ανδρέου Σ, Κουτσουφλάκης, Γεωργίου (62' Μορφούλης Αθ)