Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Αγώνας με δύο όψεις στο Αλιβέρι

 Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Ταμυναικος και Ολυμπιακός χ στο Δημοτικό τσαρπαλειο στάδιο Αλιβεριου σε ένα αγώνα με πολλές δυνατές μονομαχίες αλλά και αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες .Ο Ταμυναικος που προηγήθηκε στο 21` είχε την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες έως το 60`αλλά στο τελευταίο μισαωρο ο Ολυμπιακος χ ανέβασε την απόδοση του έκανε τις δικές του  ευκαιρίες και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 92` Την πρώτη ευκαιρία του αγώνα έκαναν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 1`όταν ο Ευσταθιου σούταρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξι δοκάρι του Ντουρεκα .
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 4`ο Κροκος σούταρε από καλή θέση και ο Γκογκος απέκρουσε . Στο 21` ο Σταμελος από ωραία πάσα του Κροκου και από θέση μέσα δεξιά πέρασε την μπάλα πάνω από τον Γκογκο την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.Στο 31` είχαμε τον τραυματισμό στο γόνατο του Σκριβανου, τη θέση του πήρε ο Μουσαι  Στο 34` ο Τσαγκος με ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε κόπηκε σε κόρνερ.Β` ΗΜΙΧΡΟΝΟ.Στο 55`σουτ του Τσαλιαγκου Β απέκρουσε ο Γκογκος Στο 57`σέντρα σουτ του Τσαλιαγκου Γ διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ ο Γκογκος.Στο 59` σε σέντρα του Τσαγκου από αριστερά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αλλά ο διαιτητής έδειξε κορνερ.
Στο 66`απο σεντρα σουτ του Ευσταθιου η μπαλα χτυπησε στο οριζοντιο δοκαρι του Ντουρεκα.Στο 70` απο πλαγιο αουτ που εκτελει ο Τζαβρας η μπαλα καταληγει στον Ευσταθιου που σουταρει απο καλη θεση αλλα διωχνει η αμυνα σε κορνερ .Στο 71`κορνερ για τους φιλοξενουμενους κεφαλια του Τσολακου απομακρυνουν οι αμυντικοι του Ταμυναικου λιγο πριν η μπαλα περασει τη γραμμη του τερματος.Στο 92`σεντρα απο δεξια για τον Ολυμπιακο χ ο Μεταξας με πλασε μεσα απο την περιοχη στελνει την μπαλα στα διχτυα και κανει το 1-1 .
Και στο 93`ο Ολυμπιακος χ  παραλιγο να παρει τη νικη οταν ο Μαστροκωστας σουταρε αλλα πριν η μπαλα περασει τη γραμμη του τερματος  αποκρουστηκε απο τους αμυντικους. 


ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ:Ντουρεκας,Μαλλιος(72Γκαβος),Ιωαννιδης,Λυκος,Πιλατης,Κροκος(91Κιουσης Ε),Σταμελος,Τσαγκος,Τσαλιαγκος Β,Τσαλιαγκος Γ,Ρουμπης(67Αποστολου).




                                                                      
                                           
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ:ΤΣΙΜΙΧΟΔΗΜΟΣ. 
Γκογκος,Μεταξας,Σκριβανος Π(33`Μουσαιι), ΤσολάκοςΤσολακος,ΣκριβανοςΠ,Καρο,Τζαβρας,Ευσταθιου,Μαστροκωστας,Δασκος(60`Αγγελατος),Παπαδεδες.


Ρεπορτάζ:   Αγγελος Σμπιλίρης