Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Σεφτέ στις νίκες το Αυλωνάρι 2-1 τον Λήλα

Την πρώτη του νίκη έκανε το Αυλωνάρι στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του στο γήπεδο Ν. Κούκης. Πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί του Λήλα Βασιλικού και ταυτόχρονα τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας του Νομού μας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0, ενώ είχαν την ευκαιρία να κλειδώσουν άνετα το αποτέλεσμα στο ξεκίνημα του Β' μέρους. Ο Λήλας κατάφερε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά προσέκρουσε σε ένα καταπληκτικό γκολκίπερ (Χροναίο) που κράτησε για το Αυλωνάρι την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 10' με πλασέ του Βογιατζή μέσα από την μικρή περιοχή 1-0.
Στο 37' και πάλι ο Βαγιατζής με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ηλία διπλασίασε τα τέρματα του Αυλωναρίου 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να τριπλασιάσει το σκορ στο 52' όταν σουτ του Ηλία αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ του Λήλα, το δοκάρι και κατέληξε κόρνερ
Ένα λεπτό αργότερα ο Φραγγής πλάσαρε τετ-ατέ με τον γκολκίπερ του Λήλα να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 65' ο Παύλου μείωσε για τους φιλοξενούμενους με σουτ έξω από την περιοχή 2-1.


Μετά το γκολ ο Λήλας ανέβασε απόδοση ήταν καλύτερος και πίεσε για την ισοφάριση.
Στο 73' ο Ραβανός πλάσαρε τον Χροναίο τετ-ατέ που έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 82' εκτέλεση κόρνερ από τον Γούναρη, κεφαλιά του Καρλατήρα και εντυπωσιακό διώξιμο σε κόρνερ και πάλι από τον Χροναίο.
Στο 93' και πάλι ο Χροναίος είπε όχι σε σουτ του Μαργκού διώχνοντας σε κόρνερ και κρατώντας την νίκη για την ομάδα του.
Άριστη η διαιτησία του κ Σέγκου και των βοηθών του κ Ντοούρα και Σιαπλαούρα.
 





ΑΟ Αυλωναρίου: Βαγγ. Τόγιας
Χροναίος, τζελίλι, Μπρεγκανάκου, Πόγκας,(46' Βασιλείου) Μαρούλης, Καραμπίνης, Δημάς,(72' Δήμου) Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής(85' Κάργας).





Λήλας Βασιλικού: 
Τσάμαρης, Καρλατήρας, Νάνος, Μαραγκός, Καρατζάς, Κουσερής( 46' Παύλου), Κατσικαβάλης, Μπράχο (46' Ραβανός), Τρίκκας, Χαλιώτης, Γούναρης.