Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Απόλλων Ερέτριας -ΑΟ Αυλωναρίου 2-0...........το τραίνο ομως είχε χαθεί!

Σε μουντό κλίμα λόγω του ότι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Βασιλικό και αυτό διότι έστω και δύσκολα η Ερέτρια θα έπαιρνε τους 3 βαθμούς ,όπως και έγινε, ο γηπεδούχος πέρασε το εμπόδιο του Αυλωναριου κερδίζοντας με 2-0 αλλά όμως πριν λίγες ήμερες δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο του Ληλα και χάνοντας 2 βαθμούς ήταν αρκετοί για να χάσουν και το φετινό Πρωτάθλημα ! από την άλλη είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα της Αρτάκης η οποία στέφτηκε Πρωταθλήτρια αφού στον δεύτερο γύρο έδειξε στόφα Πρωταθλητή κάνοντας  την φετινή σαιζόν το νταμπλ!

Στο σημερινό παιχνίδι τυπικής διαδικασίας όπως ανέφερα όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Βασιλικό ο γηπεδούχος μουδιασμένος και με κακή ψυχολογία στο πρώτο μέρος ήταν ασύνδετος με λίγες φάσεις προς την εστία του καλού Χροναιου!

Εν αντιθέσει με το Αυλωναρι που ήταν άκρως επικίνδυνο στο α΄μερος!!! Στο β΄μερος όμως ο γηπεδούχος μπήκε δυνατά επιδιώκοντας το τρίποντο και με την σκέψη μην σκοντάψει η Αρτάκη στο βασιλικό να επωφεληθεί άλλαξε η εικόνα του γηπεδούχου όπου πίεζε την εστία του Χροναιου και στα πρώτα λεπτά του β΄μερους έχασε δυο καλές ευκαιρίες για το 1-0 με τον Σταματακο στο 55΄ και 57΄   64΄ καλό σουτ του Μαρινακη σύριζα άουτ  69΄ Παριανός από καλή θέση άστοχοι για το 1-0! και διώχνει ο Φρυγανας!



Από την άλλη η συμπαθής Ομάδα του Αυλωναριου προσπάθησε να αντιδράσει είχε καλή ευκαιρία με τον Βογιατζή και Κυρηκο αλλά δεν μπόρεσε να βρη δίχτυα !
Στο 75΄μιλησε για μια ακόμη φορά ο Σταματάκος που έχοντας την μπάλα μέσα στην περιοχή ανατρέπεται και την εσχάτη των ποινών σφυρίζει ο Κος Βρακάς κάτω από τις χλιαρές διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων , την εκτέλεση ανέλαβε ο Σταματάκος και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνιά του Χροναιου ο οποίος σωστά μάντεψε αλλά δεν μπόρεσε και 1-0!
Το κερασάκι στην άγλυκη Τούρτα ο Μαρινακης με ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή και 2-0!  δώρον άδωρον όμως αφού ηδη ο ΑΟΝΑ είχε κλειδώσει  τον τίτλο στο Βασιλικό!!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Κουτλουμπασης)   Σακκης Λιατυφης Παριανος Ψαριανος Φουρμουζης Ευγενιου(89΄Μπασινας Γ.) Μπασινας Χ  Μαρινακης Τορα(46΄Βλαχος τραυ) Σταματακος Μεμαϊ.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ  (Τογιας)  Χροναιος Γεωργικοπουλος(80΄ Αϊδίνης) Μπερκγαμακου Καραμπινης Φρυγανας Βασιλειου(85΄Τσαπερος) Φραγγης Μακρης Βογιατζής Σαμαρας Κυρηκος(72΄Δημου).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ΒΡΑΚΑΣ ΧΡΥΣ.
ΒΟΗΘΟΙ ΔΕΛΧΑΣ ΤΣΙΦΛΑΚΟΥ.



 τέλος εποχής για ένα μεγάλο άνθρωπο και παίκτη τον  Γιώργο τον Μπασινα που δήλωσε ότι κρεμάει τα παπούτσια του!!

ΤΟ ΕVIAGOAL  και εγώ προσωπικά ευχόμαστε στο Γιώργο όλα στην Ζωή του να έρθουν όπως τα επιθυμεί!!

>