Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μεγάλη επιτυχία στο φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Κερασιά

Στο γήπεδο της Κερασιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία τοφιλανθρωπικό τουρνουά για τη στήριξη του ιδρύματος «Φλόγα». Ο Πρόεδρος των «Μυρμιδόνων Κερασιάς» Αναστάσιος Κρυονερίτης έκανε την έναρξη της εκδήλωσης λέγοντας πως το γήπεδο του χωριού ονομάστηκε 
 «Χαρίλαος Ψυχογιός» προς τιμή του μικρού 14χρονου Ευβιώτη Χαρίλαου που έφυγε από τη ζωή νωρίς, χτυπημένος από τον καρκίνο. Πριν φύγει ο Χαρίλαος φιλοξενήθηκε για 15 μήνες στον ξενώνα του ιδρύματος «Φλόγα» και στη μνήμη του ήταν αφιερωμένη η σημερινή διοργάνωση που τα έσοδά της θα δοθούν όλα στη «Φλόγα». Ευχαρίστησε όλες τις ομάδες που παρευρέθηκαν σήμερα και πήραν μέρος στο τουρνουά.

Το λόγο πήρε η Πρόεδρος της φλόγας κα Μαρία Τρυφωνίδη που διάβασε κείμενο που είχε γράψει λίγες ημέρες πριν το χαμό του 
Χαρίλαου και τόνισε το θάρρος που επέδειξαν οι γονείς και ειδικά η μάνα του εκλιπόντος, που ήταν και παρόντες στη μικρή επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε.
Παρών ήταν από πλευράς ΕΠΣΕ  ο κ.  Γιάννης Αλαφάκης ενώ παρευρέθηκαν και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης – Αγίας Άννας.

Οι οκτώ παρούσες ομάδες χωρίστηκαν σε ζευγάρια και έπαιξαν 20λεπτα παιχνίδια νοκ – άουτ που αν έληγαν ισόπαλα, το αποτέλεσμα κρίνονταν στα τρία πέναλτι.
Να πούμε εδώ πως τα ζευγάρια που αγωνίστηκαν ήταν: Φλόγα – Μυρμιδόνες Κερασιάς, Δόξα Προκοπίου – ΑΕΚ Νέου Πύργου, Αναγέννηση Μαντουδίου – Ερμής Πηλίου και ΑΕ Κηρίνθου – Ερμής Ροβιών.
Στα μεταξύ τους παιχνίδια, τελικά στον τελικό προκρίθηκαν η Αναγέννηση Μαντουδίου και η Δόξα Προκοπίου.  Το τρόπαιο πήγε τελικά στο Μαντούδι, αφού κατάφερε να κερδίσει με 1 - 0.
Ο κόσμος που παρακολούθησε ήταν πολύς και με θέρμη βοήθησε στο σκοπό της Κερασιάς για την ενίσχυη της "Φλόγας" 

Μπεκιάρης Χρήστος 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ κάνοντας ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω