Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Συνεχίζει αήττητος ο Ηρακλής όλης της Εύβοιας. Ισόπαλο το ντέρμπι 0-0 με την Νίκη Βόλου

Ισόπαλο το ντέρμπι των πρωτοπόρων στο Βόλο. Νίκη και Ηρακλής μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας σε ένα αγώνα που μπορούσαν και οι δυο να κερδίσουν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που παίχθηκε ωραίο ποδόσφαιρο.
Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με την Νίκη Βόλου να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Αθανασόπουλου για το πρώτο ημίωρο. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 4' με τον Μανουσάκη που πλάσαρε άουτ. Η απάντηση του Ηρακλή στο 10' σε σούτ του Ντελάκου που μπλόκαρε ο Αποστολίδης. Μοιρασμένο για την συνέχεια το παιχνίδι και χωρίς πολλές φάσεις. Στο τελευταίο πεντάλεπτο η Νίκη Βόλου πίεσε τον Ηρακλή και στο 45' έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.Κεραυνός του Ρογκάτο μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Αθανασόπουλος με γρονθιές και στις καθυστερήσεις σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανιέτε η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Με την φάση αυτή ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα το 0-0.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε δυνατά και για ένα πεντάλεπτο πίεσε τους γηπεδούχους κι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία σε απ' ευθείας φάουλ του Τσούτση στο 48'που έδιωξε εντυπωσιακά ο Αποστολίδης σώζοντας την ομάδα του. Η συνέχει απεφύλασε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές με την μπάλα να πηγαίνει πότε στην μια και πότε στην άλλη εστία.
Στο 70' ο Ηρακλής είχε μια μεγάλη στιγμή με τον Μπουμαλ που ξέφυγε από δυο αμυντικούς μπήκε στην περιοχή αλλά τελευταία στιγμή τον έκοψε ο Ρεμπετσάς. Στο 74' μια βαθιά μπαλιά στον Ισαάκ που ήταν μόνος του αλλά πρόλαβε ο Αθανασόπουλος και την έδιωξε σε κόρνερ. Παιχνίδι κέντρου για την συνέχεια μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης που βρήκε τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας ισόπαλους χωρίς τέρματα.
                                                             Δείτε στιγμιότυπα από το 
                                                        τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα




ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης):
 Αποστολίδης, Ζουλιώτης (84' Μπιτσάκος), Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης, Μανουσάκης (84' Ακασού), Ρονκάτο (60' Ισαάκ), Ανιέτε, Τζιώρας.








ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): 
Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Τζανής, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Καλαϊτζίδης (62' Μπουμάλ), Ντελέκος (46' Κρητικός), Ντινιωτάκης (33' Τσούτσης), Σταματής.