Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Γενική Συνέλευση της «ΑΕ Ιστιαίας»

Την Γενική της Συνέλευση πραγματοποίησε χες η «ΑΕ Ιστιαίας» αφού την προηγούμενη Δευτέρα δεν συμπληρώθηκε η απαιτούμενη βάσει καταστατικού απαρτία.
Ο Πρόεδρος της ομάδας Λευτέρης Κατσαντώνης ξεκινώντας την διαδικασία, ευχαρίστησε προσωπικά όλα τα μέλη του Συμβουλίου, τους προπονητές Λάμπρο Σπίντζο και Δήμο Τσελίκα, τον Νίκο Ζαλάβρα, τον Κώστα Ντάλα, τους παίκτες της ομάδας αλλά και όσους στηρίζουν την ομάδα που φέτος είχε μια πολύ καλή πορεία. Τελειώνοντας, ευχήθηκε το νέο Δ.Σ να συνεχίσει στην ίδια λογική και να κάνει ακόμα περισσότερα.
Ο Αντρέας Αράπογλου στη συνέχεια έκανε τον Οικονομικό απολογισμό της θητείας του απερχόμενου ΔΣ που ψηφίστηκε από το Σώμα. Συγκεκριμένα είπε πως τα έσοδα της ομάδας ήταν περίπου 49700 ευρώ και τα έξοδα περίπου 62000 ευρώ, ενώ υπάρχει ένα άνοιγμα 10000 ευρώ που θα πρέπει να κλείσει.    Ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε προσωπικά άλλα και όλο το ΔΣ, πως μέχρι να γίνουν οι εκλογές του Σωματείου, θα έχει κλείσει το θέμα αυτό.
Οι εκλογές ορίστηκαν για την 1η   και την   8η Ιουνίου, ενώ κατάθεση ψηφοδελτίων θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 28 Μαΐου.
Ο περισσότερος χρόνος στη συνέχεια καταναλώθηκε για να συζητηθεί το θέμα της συνεργασίας της «ΑΕ Ιστιαίας» και της «Ακαδημίας Ιστιαίας» όπου δόθηκαν εξηγήσεις για το πως θα οργανωθεί αυτή η διαδικασία και εκφράστηκαν απο πολλούς φόβοι και αντιρρήσεις για την σκοπιμότητα  μιας τέτοιας κίνησης, με τον Αντρέα Αράπογλου να εκφράζει την άποψη για τη δημιουργία μιας και μόνο ομάδας.

Μπεκιάρης Χρήστος