Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Εκλεισε τις υποχρεώσεις της με νίκη και ευρύ σκόρ . Τριάδα - Δροσιά : 4 - 1.



Σε γιορτινό κλίμα για την σωτηρία της ομάδας διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ Παντριαδικού και Δροσιάς που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Τριάδας με 4 - 1. Νωρίς - νωρίς η Τριάδα πήρε κεφάλι στο σκορ και συγκεκριμένα στο 12΄με όμορφη προσπάθεια του Κουιμτζίδη και ιδανικό τελείωμα για το  1 - 0. Ο ίδιος παίχτης τρία λεπτά αργότερα θα κάνει δυο τα τέρματα της ομάδας του με συρτό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 33΄ο Αντωνόπουλος θα νικηθεί από τον Τσάμαρη σε τετ-α-τετ. 42΄Ο Χασάνδρας Δ  μετά από σέντρα του Κουιμτζίδη θα σουτάρει από καλή θέση για να μπλοκάρει ο Φρυγανάς. Το 3ο γκολ της Τριάδας θα έρθει στο 54΄με γέμισμα του Κατσίκη στην περιοχή και παρέμβαση με το κεφάλι του Σκριβάνου. Ο Σκριβάνος και πάλι με όμορφο πλασέ στο 60΄λεπτο θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 4 - 0. Στο 76΄ο Κουιμτζίδης θα περάσει και τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του θα κοπεί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή από τον  Καρταλά. Η Δροσιά θα μειώσει σε 4 - 1 με τον Αντωνόπουλο στο 80΄που βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά την κάθετη μεταβίβαση του Παναγιωτάκου και πλάσαρε σωστά πάνω από τον Τσάμαρη. Στο 82΄η τριάδα είχε δοκάρι με τον Σιαράπη. Με το τέλος του παιχνιδιού ο Βλάσης Μπόκαρης μετά από 22 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα ''κρέμασε'' τα παπούτσια του με μια ομολογουμένως μεγάλη καριέρα για τα Ευβοϊκά δεδομένα. Εμείς να του ευχηθούμε ότι καλύτερο σε ότι και να κάνει στη συνέχεια.
Παντριαδικός  (Μπρισίμης )
Τσάμαρης, Κουνής, Σκριβάνος, Μπόκαρης (Σιαράπης), Γκρινιάρης, Σαρρής (Κεχαγιάς), Χασάνδρας Γ, Κατσίκης, Κουιμτζίδης, Γιαννουκάκος (Παπακ/νου), Χασάνδρας Δ.
Δροσιά (Γιακόβλεβιτς)
Φρυγανάς(Σάλεμ), Μαντζούνης, Κηπιώτης, Φρυγανάς Χ, Τσούτης, Αντωνόπουλος, Σπυρόπουλος, Κατσικάρος, Παναγιωτάκος, Σουλιωτάκης(Καρταλάς), Σάλεμ.
>