Κυριακή 13 Απριλίου 2014

0-0 ο ΑΟ Κύμης αντί 0-3. Έχασε την ευκαιρία για μεγάλη νίκη η Κύμη



Την ευκαιρία της χρονιάς έχασε ο ΑΟ Κύμης να φύγει με την νίκη και το τρίποντο μέσα από την Λαμία. 0-0 το τελικό αποτέλεσμα που αδικεί την ομάδα της Κύμης που ήταν καλύτερη δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες και τελικά παραχώρησε ισοπαλία στους πρωτοπόρους.
Μοιρασμένο ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, με παιχνίδι κέντρου και χωρίς φάσεις στο πρώτο ημίωρο' Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την Κύμη στο 31' όταν ο Δρόσος από καλή θέση σούταρε ελάχιστα άουτ. Η απάντηση της Λαμίας ήρθε στο 33' με δυνατό σουτ του Κοντοχρήστου που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου μέρους χάθηκαν δυο ευκαιρίες εκατέρωθεν, η πρώτη με τον Λεμά για την Λαμία που βρέθηκε τετ-ατέ με τον Πάππο αλλά πλάσαρε άουτ και η απάντηση της Κύμης με με τον Δήμου που πλάσαρε για να σώσει την εστία του ο Πουρής. Με το ισόπαλο αποτέλεσμα πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η ομάδα της Κύμης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε τον έλεγχο του αγώνα και ανάγκασε την Λαμία να περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο. Η μοναδική ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου ήταν στο 61' όταν ο Δήμου επιχείρησε σέντρα και ο Μπουρούς από κοντά και διαγώνια έπιασε δυνατή κεφαλιά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ. Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο. Τελικό αποτέλεσμα 0-0.


ΠΑΣ Λαμίας Τίμος Καβακάς
ΑΟ Κύμης Βαγγ. Ντόβολης
Πουρής
Πάππος
Παπαστεργίου
Κόκκος
Κοντοχρήστος
Μπαρκώσης
Μικριτσιάν
Καρατζάς
Γόγολος
Τσικτσίρης
Αντωνόπουλος
Κοκκάλας
Ευσταθίου
Τσιάτσιος
Ζτλακόφσκι (85' Αντωνίου)
Δήμου (76' Φλιούκας)
Λεμμά
Μπουρούς
Μκάκε
Μήτρου
Κυπτίου (62' Διαμαντίδης)
Δρόσος (77' Τσομπάνης)