Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΕ Ταξιάρχη – ΑΣ Αναγέννηση Μαντουδίου: 3 – 0 – Έτσι γλεντάει ο Ταξιάρχης !


Την άνοδό της στην νέα Β΄ Κατηγορία γιόρτασε χθες η ομάδα του Ταξιάρχη κερδίζοντας πρώτα από όλα την Αναγέννηση Μαντουδίου με τρία γκολ και στη συνέχεια με γλέντι που έγινε στην ταβέρνα του Αφίλου στον Ταξιάρχη.
Σε όλο τον αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τις κλασικές υπολογισμένες σέντρες του Κώστα Μισιρλή και με το παιχνίδι να διεξάγεται στο μισό γήπεδο εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο μιας και χάθηκαν σίγουρα γκολ, κυρίως από κακό τερματισμό φάσεων.

Στις εξέδρες του γηπέδου του Νέου Πύργου η Διοίκηση των γηπεδούχων  είχε στήσει σούβλες και έψηνε αρνί και κοντοσούβλι, ενώ μοιράζονταν μπύρες σε όσους ήθελαν να γλεντήσουν την άνοδο της ομάδας που ήδη έχει κλειδώσει, έστω και αν υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι.
Με το τέλος του αγώνα, τα ψητά μεταφέρθηκαν στου Αφίλου όπου μαζεύτηκαν όλοι εκεί και συνέχισαν τους πανηγυρισμούς με πλούσιο φαγητό και ποτό αλλά και πειράγματα, αστεία και πολύ γέλιο. Στην ταβέρνα φιλοξενήθηκαν και παίκτες της «Αναγέννησης» που τίμησαν τη χαρά της ομάδας του Ταξιάρχη και γλέντησαν μαζί τους μέχρι αργά.
Ο Πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Λυσσέας ( Μπούτας ) ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και τον προπονητή για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν και έφεραν την άνοδο, ευχήθηκε καλή πορεία στη νέα χρονιά και βέβαια έκλεισε με την κλασική του φράση για την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού: «η ομάδα είναι όαση!!», ξεσηκώνοντας σε ιαχές χαράς όλους τους παρευρισκόμενους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γιάννης Μισιρλής που φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Ταξιάρχη, μιας και επιθυμία του είναι από του χρόνου να αγωνίζεται στην ομάδα του χωριού

Φάσεις και γκολ

1΄ Κεφαλιά του Δέσπους μπροστά από το τέρμα του Τζαχρήστου στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
6΄ Ο Χρήστος Γκαμίλης μπαίνει την περιοχή και πλασάρει για τον Κόχυλα, που για πολύ λίγο δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα.
8΄ Ο Κόχυλας γεμίζει το Σταματονικολό που βρίσκεται μόνος του μπροστά στο άδειο τέρμα της «Αναγέννησης», βρίσκει την μπάλα  στην κίνηση και την στέλνει πάνω από το οριζόντιο.
11΄ Ο Μισιρλής εκτελεί με τον κλασικό του τρόπο ένα κόρνερ βρίσκοντας το κεφάλι του Καραδημήτρη και τρυπάει τα δίχτυα του Τζαχρήστου, γράφοντας το 1 – 0.
13΄ Ο Μισιρλής βρίσκει την μπάλα στην κίνησή της και την στέλνει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
27΄ Ο Μαργιέτης εκτελεί κεφαλιά σε απόσταση ενός μέτρου από τη γραμμή του τέρματος του Τζαχρήστου και στέλνει την μπάλα άουτ.
48΄ Ο Κουρκουλιότης σε μια από τις λίγες επιθέσεις των φιλοξενούμενων, εκτελεί δυνατό σουτ που βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Κάντια.
52΄ Ο Νίκος Γκαμίλης διεκδικεί και κερδίζει την μπάλα και από πλάγια επιχειρεί σουτ που βγαίνει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Μπίλα.
56΄ Ο Χρήστος Γκαμίλης παίρνει την μπάλα από την σέντρα και βρίσκεται έξω από τη μεγάλη περιοχή, εκεί εκτελεί σουτ  βίσκοντας τα δίχτυα του Μπίλα και έτσι γράφει το 2 – 0.
67΄ Ο Χ. Γκαμίλης γεμίζει τον Ψύλλο που μπήκε σαν αλλαγή και εκείνος πραγματοποιεί σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή, βρίσκοντας τα δίχτυα του Μπίλα για τρίτη φορά και γράφει το τελικό 3 – 0.

ΑΕ Ταξιάρχη
Κάντιας, Παραντές, Μπαλτατζής, Μαργιέτης (70΄ Σάμιος), Καραδημήτρης, Δέσπους, Κόχυλας (58΄ Ψύλλος), Μισιρλής, Γκαμίλης Χ, Σταματονικολός (53΄ Φαράντος), Γκαμίλης Ν

ΑΣ Αναγέννηση Μαντουδίου
Τζαχρήστος (Μπίλας), Φραγκογιαννάκης, Καλοδήμος, Τάρλας, Μαρίνος, Λιάκος (54΄ Σαρρής), Γαβριήλ, Τσιβίκας, Κουρκουλιότης, Αντωνίου, Πριόνας

Διαιτητής: Σπανός
Βοηθοί: Τσάλλα – Μούρτικας

Μπεκιάρης Χρήστος

(Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία παρακάτω για να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και από το γλέντι του Ταξιάρχη.

.