Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Θρίαμβος!! Ο ΗΡΑ σημείωσε σπουδαία νίκη μέσα στα Χανιά 1-0 VIDEO το γκολ

Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με τις δυο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους και δύσκολα η μπάλα περνούσε προς τις δύο εστίες. Στο 13' ο Ηρακλής είχε μια καλή στιγμή σε εκτέλεση φάουλ του Πατσατζόγλου με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 19' τα Χανιά απάντησαν με τον Πάγκαλο να μπαίνει από δεξιά να κάνει σέντρα αλλά οι αμυντικού του Ηρακλή έδιωξαν την μπάλα.Στο 36' τα Χανιά είχαν μια ευκαιρία όταν ο Βασιλογιάννης σέντραρε ο Μαραγκουδάκης πλάσαρε από κοντά στην κίνηση αλλά άουτ.Χωρίς άλλες φάσεις κύλησε το υπόλοιπο του πρώτου μέρους με τον Ηρακλή Ψαχνών να πιέζει στο τελευταίο τρίλεπτο χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρία στην εστία του Θεοδωρόπουλου. Με το ισόπαλο 0-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν για τα Χανιά ΄στο 54' όταν ο Βασιλογιάννης βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασόπουλο αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.
Άμεση ήταν η απάντηση του Ηρακλή στο 55' που έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μπουμάλ που δέχθηκε σέντρα από τον παληγεώργο αλλά πλάσαρε άουτ.
μετά το 55' ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο του αγώνα ήταν καλύτερος και έβγαινε πιο συχνά στα αντίπαλα καρέ.
Στο 60' έγινε μια σέντρα στα καρέ του Αθανασόπουλου και ο Βασιλογιάννης έπιασε κεφαλιά που πέρασε άουτ.
Στο 67' ο Ντελέκος μπήκε στην περιοχή απέφυγε δυο αντιπάλους αλλά λίγο πριν σουτάρει κόπηκε από τους αμυντικούς των Χανίων.
Στ0 76' ο Τζιμόντζι με ένα εξαιρετικά έξυπνο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου 0-1. Και για την συνέχεια ο Ηρακλής ήταν καλύτερος έπαιξε πολύ καλά και δίκαια πήρε την πρώτη μεγάλη νίκη στα play off.
                                Δείτε το γκολ του Ηρακλή Ψαχνών
                                           πηγή: ΟΤΕ Spor 4

ΑΟ Χανίων
Ηρακλής Ψαχνών
θεοδωρόπουλος
Αθανασόπουλος
Παγώνης
Παληγεώργος
Χατζηησαϊας
Παλαιολόγος
Πιθαρούλης
Τζανής
Μανωλάς
Καλαϊτζίδης ( 26' Μπακομήτρος)
Πότσι
Τζιμόντζι
Γκούμας
Πατσατζόγλου
Βασιλογιάννης
Γκμπαγκουίντι
Σκάρος (75' Μπουτόπουλος)
Ντελέκος ( 78' Οχάντζα)
Πάγκαλος
Μπουμάλ
Μαραγκουδάκης( 67' Λουγκίνας)
Σταμάτης ( 67' Κρητικός)