Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η Μακρυκάπα πανηγυρίζει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια

Ο ΑΟ Μακρυπάκας ανήκει πλέον στην μεγάλη κατηγορία του Νομού και από την επόμενη περίοδο θα μπει στην μάχη της Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ευβοίας. Το δημοτικό γήπεδο των Ψαχνών έζησε μεγάλες στιγμές αφού όλη η Μακρυκάπα ήταν εκεί και πανηγύρισε την μεγάλη άνοδο ύστερα από 25 χρόνια.
 Απέναντι της βέβαια μια μεγάλη αντίπαλος η ΑΕ Προποντίδας που πάλεψε αλλά το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια ήταν ένα κι αυτό πήγε πανηγυρικά στην Μακτυκάπα.
 Έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά το τελευταίο σφύριγμα από τον κ Κοσομούλη, όπου παίκτες τεχνικό τιμ και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι και ακόμη πανηγυρίζουν.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μακρυκάπας κ Άγγελος Βογιατζής είπε ότι στα δυο χρόνια που είναι στην ομάδα έχουν πετύχει ισάριθμες ανόδους, στάθηκε στις υποδομές που λειτουργούν στην Μακρυκάπα και κατέληξε ότι στην Α' κατηγορία η ομάδα πρέπει να είναι ανταγωνιστική για να έχει και νόημα η άνοδος.

Το Eviagoal συγχαίρει τον ΑΟ Μακρυκάπας για την επιτυχία του και του εύχεται καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας.