Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ναι μέν αλλα' Καλλιθέα - Ηρακλής Ψ. 0-0



Ναι μεν αλλά και αυτό διότι καλή η ισοπαλία αλλά μπορούσαμε και την νίκη αν ο ρέφερι (ίσως έκανε το μοναδικό λάθος αλλά σημαντικότατο) καταλόγιζε την ανατροπή του Τριαντάφυλλου μέσα στην περιοχή την οποία αρνήθηκε λέγοντας παίζεται , μια φάση σαφώς στην κρίση του Διαιτητού ναι μεν αλλά!!!
Ο αγώνας δεν παίρνει άριστα καθώς οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Μια όμως ήταν αρκετή για να αλλάξει τον ρου του αγώνα! Πάντως  καλή και η ισοπαλία αν αναλογιστούμε ότι καμιά φορά αδικούμαστε από την ισοπαλία αλλά αν ήταν ήττα τι θα λέγαμε? Και αυτό διότι η γηπεδούχοι τα τελευταία λεπτά φλέρταραν με την εστία του Αθανασόπουλου αλλά ο πολύ καλός πορτιέρο έσωσε και μάλιστα δυο φορές σε σουτ του Χαικάλη και του HERRERO στο 85' και 89' και έτσι και το χ δεν κάθισε  άσχημα στην Ομάδα του Ηρακλη!!
Φάσεις & γκολ
4' κόρνερ για τον Ηρα περνά 
15'  κεφαλιά του lucas άουτ
20'  επικίνδυνη σέντρα βγαίνει καθαρίζει ο Αθανασόπουλου
23' κεφαλιά του Καραλη άουτ
30' Αλλαγή Φοντακαρο γρήγορη τακτικής περνά ο Νικολοπουλος (πανέξυπνη κίνηση) αποδείχτηκε εκ των υστέρων και αυτό γιατί ο αμυντικός ήταν πράγματι ογκόλιθος!!!
36'  Κρητικός  σε φάση για γκολ βγαίνει έξυπνα ο Κατσουλης διαβάζει την φάση σώζει!!!
β' ημίχρονο
60'  κόρνερ περνά ανεκμετάλλευτο!
65' η φάση που αφήνει ερωτηματικά η ανατροπή του Κρητικού αφήνει αδιάφορο το ρέφερι του αγώνα λέει παίζεται! φάση ελεγχόμενη για πέναλτι!!!
75'  αλλεπάλληλα κόρνερ της Καλλιθέας περνούν χωρίς πρόβλημα για τον Ηρα
84' φοβερό σουτ του ΗΕΡΡΕΡΟ  ο Αθανασόπουλος είπε όχι !!!
86' η Απάντηση από τον ΗΡΑ με του Τσουτση τετ- ατετ έτοιμος για τον 0-1 ο Κατσουλης σώζει!!!
91'  Φοβερό σουτ του Χαικαλη σώζει και πάλι ο Αθανασόπουλος!!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βαζέχα)  Κατσουλης Χριστοφιλεας Παγωνης Ferreira Καλαμιωτης(Herrero 45') Ρουσακης Κατσικογιαννης(65΄fauye) Xaϊκαλης lucas cazan Καραλης Ατματζιδης(88' Σταυρου)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ( Γράφας)  Αθανασοπουλος Μπακομητρος Γκεμισης(κοκ 89΄) Κρητικος(89΄Τριανταφυλλου) Παλαιολογος Τζανης Στουρναρας Πατσατζογλου Carlos fondacaro Chimotzi Τσουτσης(Ντελεκος 85΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ  ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ.