Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Πέρασε απο την Λάβα της Καστέλλας και δεν κάηκε! Καστελλα -Ιστίαια 1-1


Παιχνίδι για γερά νεύρα όπως αναμένονταν η γηπεδούχος Καστέλα φρέναρε για τα καλά την Ιστιαία στερώντας τις 2 βαθμούς και από καθαρή τύχη δεν τις στέρησε τους 3.

Ένα παιχνίδι όχι για καρδιακούς αφού είχε 2 πέναλτι  εκ των οποίων το ένα χαμένο  3 αποβολές δοκάρι πλούσιο μενού για ποδοσφαιρικό αγώνα !!

Δυο αγώνες ποδοσφαίρου για το Σαββατοκύριακο με ραδιοφωνική μετάδοση και έχω μια μεγάλη απορία για το ποιος ήταν ο καλύτερος , αλήθεια έχω δίλημμα για
 βαθμολόγησή διότι ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλον!

Περνάμε στην σημερινή αναμέτρηση του αγώνα στο γήπεδο του Παλιουρα  όπου η Ιστιαία ήρθε να πάρει οπωσδήποτε κάτι για να διασκεδάσει την απώλεια της περασμένης Κυριακής στην έδρα τις , πήρε ένα πόντο και πιστεύω να είναι ευχαριστημένη διότι προς το τέλος αγωνίζονταν με εννέα ακόμη στο 0-1 ο γηπεδούχος έχασε πέναλτι , είχε δοκάρι και ευκαιρίες απέναντι σε ένα αντίπαλο οπου εκτός από την φάση του πέναλτι και λίγες ακομη δεν απείλησε τον αντίπαλο τις!!

φασεις & γκολ

4΄ χαμένη ευκαιρία για την Καστέλα με το καλημέρα προμήνυμα του τη θα επακολουθήσει

6΄ Σουτ του Μαντα εξ επαφής η μπάλα πήγαινε για τα δίχτυα από μηχανής Θεός πάνω στην γραμμή ο Καρατσολιας σώζει!
12΄  Σουτ από καλή θέση του Μαντα η μπάλα στα ύψη.
17΄  Η πρώτη επίσκεψη της Ιστιαίας  με ένα χλιαρό σουτ του Ανέστη ακίνδυνο!
24΄ Ανέστης μέσα στην περιοχή κινείται απειλητικά  ανατρέπεται από τον Γιανούτσο και την έσχατη των ποινών σφυρίζει  ο ρέφερι του αγώνα που μετατρέπει σε γκολ ο ίδιος και 0-1!
30΄ Το γκολ έκανε την γηπεδούχο να βγει με περισσότερη πίεση στην επίθεση χάνοντας καλή ευκαιρία με του Ζήση αφού δεν βρίσκει την μπάλα μπροστά στην εστία του Καρατσόλια.
35΄ Η πίεση καρποφόρησε όταν μέσα στην περιοχή ανατρέπεται ο Λαφαζάνης πέναλτι σφυρίζει ο ρέφερι του  αγώνα  ο μόνιμος εκτελεστής ο Κηροπουλος πήρε φόρα και δυστυχώς για τους γηπεδούχους έστειλε την μπάλα άουτ!  Προς μεγάλη απογοήτευση των οπαδών τις!
44΄ καλή φάση για την Ιστιαία χάνεται!
45΄ η αριθμητική υπεροχή των φιλοξενουμένων χάνεται αφού η δεύτερη κίτρινη του Αναστασίου τον οδηγεί στα αποδυτήρια και οι δυο από δέκα!
β΄ημιχρονο
Δυνατά μπήκε η Καστέλα στο β΄μερος  και άρχισε να πιέζει την εστία της Ιστιαίας
53΄ κεφαλιά  του Ρόζου σύριζα άουτ
56΄ η φάση που σημάδεψε τον αγώνα από το κέντρο πήρε πάσα από τον Ζήση ο Τσαμιχας  κατά μέτωπο επίθεση πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του απέφυγε με όμορφο τρόπο τον πορτιέρο και μπροστά στο τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια!1-1!
65΄ Μπροστα η Καστέλα σουτ του Ρόζου απελπιστικα άουτ!
69΄ Τσαμιχας μπροστά από τον Καρατσολια σουταρει απελπιστικα άουτ!
74΄ Ανέστης από λαθος αμυντικου των γηπεδούχων από καλή θέση αστοχει!
83΄  Η αλλαγη της Ιστιαίας Αρσενόπουλος δυνατο μαρκαρισμα δεχεται 2η κιτρινη και πηρε την αγουσα των αποδυτηριων!
89΄  γκολ για τους γηπεδούχους από τον Τσαμιχα οφσάιντ εχει σηκωσει ο Καμπούρης! ακυρωνει το γκολ!
93΄  από τις πιο δυνατες φάσεις του αγώνα σε πίεση διαρκειας στα καρε του Καρατσολια σουτ αλλεπαληλα διωχνουν οι αμυντικοι δυνατο σουτ από τον Μαντα ντρανταζει το καθετο δοκαρι του Καρατσολια σωζεται  η Ιστιαια!
95΄  κορνερ για την γηπεδούχο άλλη μια ευκαιρία χάνεται !
ΚΑΣΤΕΛΑ  Κηροπουλος Ταψης Σπανος Ταυρης Ραζος Γιαννούτσος(κοκ 24΄) Γιώρος Λαφαζάνης Ζησης Μαντας Τσαμηχας.
ΙΣΤΙΑΙΑ (ΣΠΙΝΤΖΟΣ) Καρατσολιας Κατσικογιανης Ψυλλος Τριανταφυλλου Αντωνιου(50΄Αρσενοπουλος 83΄αποβ) Στεργιου Τουσερτ Αναστασιου (2 κιτρ 45΄) Ανεστης Δαρζεντας Αγγελόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ  ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ - ΠΡΙΟΝΑΣ
φωτο συντομα!