Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

AΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 5-1! ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!!!!






                             







Απλα χθες στο παγωμένο γήπεδο της Ερετρειας για μια ακόμη φορά επεκράτησε ο νόμος του Ποδοσφαίρου ότι όταν δεν βάζεις χάνεις!!
Αφορμή της επιβεβαίωσης ότι από την αρχή ο φιλοξενούμενος έφτασε με πολλές αξιώσεις στο 0-1 η και 0-2 αλλά η τύχη η ανικανότητα του στέρησαν το γκολ η τα γκολ και έτσι λογικά σε μια έδρα από μια ομάδα που έχει πολύ αξιόλογο υλικό μοιραία συνετρίβη με 5-1 σκορ που τουλάχιστον δεν δείχνει  την εικόνα του α ημιχρόνου!!!

φάσεις & γκολ

6΄ προμήνυμα του α΄ημιχρονου τι θα επακολουθήσει  για την Τριάδα  Σκριβανος κερδίζει την μπάλα μετά από άστοχη έξοδο του  Σακκη (συμβαίνουν και αυτά) τελικός αποδέκτης ο Σκριβανος πλασάρει σε κενή εστία ο η μπάλα πήγαινε για τα δίχτυα από μηχανής Θεός ο Ψαριανός σώζει πάνω στην γραμμή και αποσοβεί το 0-1!

12΄ Σταματάκος καλό σουτ σύριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Ευαγγελινού!

15΄ Σαρρης καρφωτή κεφαλιά εξ επαφής σύριζα άουτ!

30΄ Καρφωτή κεφάλια του Μποκαρη (το στοιχειο του Βλάση) στο δοκάρι και άουτ!

33΄ Καραντακης τετ-τετ χάνει
42΄ Τορα παίρνει την φάση αφού δέχεται όμορφη μπαλιά πλασάρει και 1-0!
48΄ Σταύρου μπροστά στο 1-1  βγαίνει με τα πόδια διώχνει όμορφα ο Σακκης!

β΄ημιχρονο

Ίσως η τιμωρία του Παντριαδικου  αφού δέχτηκε 4 γκολ αρχής γενομένης στο 54΄ με δράστη τον ΤΟΡΑ αφού τρυπάει στην φάση κερδίζει την μπάλα κεραυνοβολεί και 2-0!


Άποψη μου ότι εκεί τέλειωσε η υπόθεση νίκη αφου η Τριάδα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά με το 0-2 στην πλάτη ήταν κάπως δύσκολο!
60΄ η αλλαγή του β ημιχρόνου Μωρος με όμορφο πλασέ έκανε το 3-0 σε έξαλλους πανηγυρισμούς !

η αντίδραση του Παντριαδικου στο 67΄ όπου σε πίεση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων η μπάλα βρίσκει χερι αμυνόμενου και αμέσως ο Κος ΦΩΤΗς σφυρίζει την εσχατη των ποινων που μετατρεπει σε γκολ ο ΣΤΑΥΡΟΥ και 3-1!

Μεχρι το 75΄ η Τριαδα πιεζε εφτασε κοντα στο 3-2 αστοχει όμως από πολύ κοντα ο Σκριβανος και από εκει και επειτα μονολογος των γηπεδούχων με τον Σταματακο να αναλαμβανει εργο αφου δεν ειχε σκοραρει μεχρι στιγμης!

86΄  Σταματακος παραληπτης της μπαλλας περναει οποιον βρει μπροστα του και κεραυνοβολει τον Ευαγγελινο και 4-1.
92΄ Θα ελεγα ιδιο σκηνικο με δραστη τον ιδιο ευθυβολο σουτ και κλεισιμο του παιχνιδιού 5-1!


θα κλεισω όπως αρχισα ότι όταν χανεις ευκαιριες ειδικα κλασικες θα τιμωρηθείς ειδικοτερα όταν ο αντιπαλος σου είναι ανωτερος!!!


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Τσιγκας) Σακκης Βλαχος (35΄Λιατιφης) Ρουσσος(Δαφνης 80΄)Ψαριανος   Φουρμουζης Ευγενιου Μπασινας Παριανος Τορα Σταματακος Μαρινακης (45΄Μωρος)

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ  (Μπιρσιμης) Ευαγγελινος Βλαχος (59΄Σιαραπης) Μπόκαρης Σταυρου Σαρρης (47΄κιτρ) Χασανδρας Καραντακης (59' Γραμματικος) Κατσικης Σκριβανος Γιαννουκακος(78΄Καραμπετσος)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κος Φωτης
ΒΟΗΘΟΙ  Κοι  ΡΟΥΜΠΗΣ - ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ