Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΟ Χαλκίς - ΑΟ Κύμης 1-2. Διαφήμιση του ποδοσφαίρου !

Τοπικό ντέρμπι με τα όλα του ήταν η αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο της Γ' Εθνικής, ανάμεσα στον Α.Ο Χαλκίς και τον Α.Ο Κύμης. Οι φίλαθλοι του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου κατέκλυσαν την εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου και σίγουρα έφυγαν ευχαριστημένοι με τον αγώνα. Η Κύμη πήρε άλλη μια σπουδαία νίκη  πιστοποιώντας την βαθμολογική της θέση και συνεχίζει να πιέζει στις πρώτες θέσεις, από την άλλη ο ΑΟΧ με τέτοιες εμφανίσεις δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού.

Η Κύμη αιφνιδίασε τους ''νερατζούρι'' και μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ καθώς το σουτ του Μήτρου κόντραρε στους αμυντικούς της Χαλκίδας και κατέληξε στα δίχτυα του Σουτζόγλου. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν το απόλυτο αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο καθώς απειλούσαν συνεχώς την εστία του Πάππου. Μια καλή κεφαλιά του Βαλκάνου από σέντρα του Τσαλμά στο 23', και ένα δοκάρι στην κεφαλιά του Ναουμίδη ένα λεπτό πριν το γκολ, ήταν οι κλασικές ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσια. Στο 33' ο Τσατσαρώνης έλυσε το γόρδιο δεσμό, καθώς με ατομική προσπάθεια τρύπησε την άμυνα της Κύμης και ισοφάρισε με δυνατό συρτό σουτ. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και έδωσε τέλος σε ένα φοβερό ρεκόρ που κατείχε η ομάδα του κ. Ντόβολη. Ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε δεχτεί γκολ από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εξίσου δυνατά με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν για δεύτερη φορά τον ΑΟΧ μπαίνοντας ξανά σε θέση οδηγού από πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα στο 57' ο Ανέστης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή από σέντρα του Μήτρου νίκησε τον Σουτζόγλου και έγραψε το τελικό 1-2. Η Χαλκίδα συνέχισε να πιέζει, αγωνιζόταν και με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 70' μετά την αποβολή του Φωτιά με δεύτερη κίτρινη, αλλά μία ο Πάππος, μία η ατυχία, μία η απειρία στάθηκαν εμπόδιο στο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.
Άριστη η διαιτησία του κ. Τσουκαλά και των βοηθών του Τζάκο και Σκούρα.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: (ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝ.)
 ΣΟΥΤΖΟΓΛΟΥ, ΠΕΤΣΗΣ, ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΣ(65' ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΓΚΑΣ), ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ, ΒΑΛΚΑΝΟΣ, ΓΚΙΟΚΑΣ, ΤΣΑΛΜΑΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ(78' ΚΗΡΥΚΟΣ).
ΑΟ ΚΥΜΗΣ: (ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΒΑΓ.)
 ΠΑΠΠΟΣ, ΤΣΙΚΤΣΙΡΗΣ, ΠΑΣΚΟΥΛΕΦ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΑΣ, ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ, ΦΩΤΙΑΣ, ΑΝΕΣΤΗΣ(71' ΚΟΚΚΟΣ), ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ(67' ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ), ΦΑΡΟΥΚ(81' ΑΛΜΠΑΝΗΣ), ΜΗΤΡΟΥ.