Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ισόπαλη η Μικτή Παίδων. Νίκη 5-2 οι Νέοι







Τους πρώτους βαθμούς έχασε η Μικτή Παίδων της Εύβοιας στον αγώνα της με την αντίστοιχη τηςΦθιώτιδας. Μετά από 4 νίκες ήρθε ισόπαλη 1-1 στη Χαλκίδα, στο Ενωσιακό γήπεδο κάνοντας μέτρια εμφάνιση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5' και η ισοφάριση ήρθε στο 15' μετά από κόρνερ του Τσιούνη και αυτογκόλ από παίκτη της Φθιώτιδας.

Επαιξαν οι Μπαρόλας, Χ. Μαυρούτσικος, Σακκής, Ιω. Μαυρούτσικος, Μπάνος, Ποδαρας, Πολυχρόνης, Μαντασας, Τσιούνης, Κουτουλας, Λύκος (Τσιμιχόδημος, Κρινης, Βελής, Τζουβάρας, Πέππας, Ντασιώτης, Νικολάου)

Σε αντίθεση με τους Παίδες, οι Νέοι της Εύβοιας ήταν ιδιαίτερα καλοί και κέρδισαν τη Φθιώτιδα με το εντυπωσιακό 5-2. Ο Φώτου άνοιξε το σκορ στο 5' και ισοφάρισαν λιγο μετά (16') οι αντίπαλοι. Στο 25' ο Βάρκας έκανε το 2-1 και μετά σημειώθηκαν άλλα 3 γκολ από τους Γαλούπη (38'), Βάρκα (70'),Τσεκούρα (75') για να γίνει το τελικό 5-2 στο 88'.

Επαιξαν οι : Χιώτης, Παυλάκης, Νικολάου, Χατζηαντωνάκης, Τσεκούρας, Αγγελάτος, Βάρκας, Γαλούπης, Φώτου, Σπηλιώτης, Δήμας, (Τζαφέρος, Πατερίτσας, Παπαδόπουλος, Βελισσαράκος, Φτούλης, Αντωνάκης, Λειβαδίτης).