Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΚΟ Δροσιας - Παντριαδικός 1-1 . Γλυκόπικρη γεύση και για τους δύο.

Στο γήπεδο της Δροσιάς, η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Παντριαδικό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας με την ολοκλήρωση της πρώτης στροφής του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 79' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταύρου ενώ νωρίτερα η Δροσιά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιάνναλου. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι που κέρδισε ο Ελευθερίου και ευστόχησε ο Βαρσαμάς.
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έδωσαν βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα αποτρέποντας οποιονδήποτε κίνδυνο. Έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε με το εύθραυστο 0-0.
Στο δεύτερο μέρος όμως, η ροή του αγώνα έγινε πιο δραστήρια με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν τους δύο γκολκίπερ. Πρώτη καλή φάση στο 46' για τον Παντριαδικό με τον Καραντάκη να μην καταφέρνει να απειλήσει από ευνοϊκή θέση.
Στο 49' ήταν η σειρά της Δροσιάς να απειλήσει αλλά ο Ελευθερίου δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Τσάμαρη μέσα από την περιοχή.
Στο 72' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Ελευθερίου βρήκε τον Σάλεμ στην περιοχή αλλά η κεφαλιά πέρασε άουτ.
Στο 77' ο ΑΠΚΟ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Γιάνναλος ανέτρεψε τον Γιαννουκάκο λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και ο κ. Κασομούλης του έδειξε την δεύτερη κίτρινη στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια. Ο Σταύρου ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και με μαεστρικό τρόπο έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Σολογιάννη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. (0-1)
Και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα της Τριάδας θα έφευγε με το πολυπόθητο τρίποντο, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων που θα έδινε βαθμολογική ανάσα πριν την διακοπή λόγω των εορτών, ο Ελευθερίου ανατράπηκε στην περιοχή και ο κ. Κασομούλης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βαρσαμάς ευστόχησε και έδωσε το χρυσό πόντο στην ομάδα του έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.

Διαιτητές: Κασομούλης, Μητρολιός, Δανιηλίδης.

ΑΠΚΟ: (ΓΙΑΚΟΒΛΕΒΙΤΣ ΝΤ.) ΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΛΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΟΥΤΗΣ, ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ, ΜΠΑΪΜΠΑΚΗΣ, ΣΑΛΕΜ(75' ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ(60' ΝΟΝΑΣ), ΒΑΡΣΑΜΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ: (ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ Β.) ΤΣΑΜΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΠΕΤΣΟΣ(64' ΣΙΑΡΑΠΗΣ Λ.), ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΜΠΟΚΑΡΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΣΑΡΡΗΣ, ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΡΑΝΤΑΚΗΣ(74' ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ), ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΟΣ(80' ΤΣΩΚΟΣ)

Γιώργος Μανάρης