Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Λίγο πριν την σέντρα!










Λίγο πριν την σέντρα και καθώς η σπουδαιότητα των παιχνιδιών είναι μεγάλη , θα σχολίαζα ως έξης!

θα ξεκινήσω από το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής που δεν είναι άλλο από την μετάβαση του Απόλλωνα Ερέτριας στο κοντινό Βασιλικό για να αντιμετωπίσει τον Ληλαντα, ένα Ληλα που ασχέτως πορείας είναι ικανός για το καλύτερο η  το χειρότερο εδώ έχουμε την ομορφιά του άγνωστου και αυτό διότι ο Απόλλων είναι ξεκάθαρος ότι όποιος τον περιορίσει μπροστά έχει πιθανότητες επιτυχίας , από την άλλη ο Ληλας ικανός όπως είπα για κάθε έκπληξη ΙΔΩΜΕΝ!!!!!!!

ΑΠΟ Καστελας  ΙΣΤΙΑΙΑ το δεύτερο κατά σειρά αξιόλογο παιχνίδι της αγωνιστικής όπου η γηπεδούχος θα αντιμετωπίσει την μέχρι χθες Πρωτοπόρο και φυσικά δυνατή Ιστιαία τώρα εδώ θα επαληθευτεί η γνωστή παροιμία <πόσα απιδια πιάνει ο σάκος> εννοώντας φυσικά αν η μέχρι πρότινος πρώτη αποδειχθεί ότι επιμένει να μην χάση την πρωτιά και αυτό διότι θα αντιμετωπίσει την καθόλου ευκαταφρόνητη ομάδα της Καστελλας!! Ματς για γερά νεύρα!!!

Θα έβαζα επόμενο σημαντικό παιχνίδι αυτό του Ολυμπιακού με τον Ευβοϊκό Αγ Νικολάου , θα αναρωτηθεί κανείς ότι είναι ένα ντέρμπι μόνο στα χαρτιά , όμως επειδή το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο τραπέζι αλλά στο γήπεδο θα πω ότι αυτό το παιχνίδι πρέπει να το προσέξει πολύ ο γηπεδούχος γιατί ο Ευβοϊκός μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι όπου έχει <πέσει> εχει <πέσει>  δύσκολα αυτό ας το λάβει υπόψιν ο θριαμβευτής της περασμένης αγωνιστικής!

Επόμενη μάχη αυτή της Αρτάκης που θα μεταβεί στην κοντινή Τριάδα να αντιμετωπίσει τον Παντριαδικο ο οποίος όχι μόνο θέλει βαθμούς αλλά επίσης θέλει να διώξει την κακοδαιμονία από πάνω του, από την άλλη ο ΑΟΝ Αρτάκης θέλει τι άλλο το τρίποντο οπωσδήποτε για να έχει την επαφή της κορυφής!

Σειρά εχει ο ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ο οποίος παν τα υπολογίσιμος πετάγεται μέχρι την Ιστιαία να αντιμετωπίσει την Ακαδημία έχοντας το μυαλό του ότι άλλη απώλεια δεν χωρά!! Από την άλλη οι γηπεδούχοι κάθε Κυριακή ζητούν να πάρουν ότι περισσότερο που θα ανανέωση το εισιτήριο της παραμονής!

Πριν το τέλος άφησα την ομάδα των Λουκισιων που αθόρυβα δηλώνει Παρόν στις πρώτες  θέσεις φλερτάροντας με την άνοδο που λόγω ιστορικής αναδρομής δεν ξεχνά δεν είναι και λίγα τα χρόνια στην μεγαλύτερη κατηγορία,από την άλλη ο Δυστος φέτος δεν πείθει , να δούμε τη εικόνα θα δείξει στα Λουκισια! Ένα παιχνίδι φαινομενικά εύκολο , λίγες ώρες έμειναν για να το διαπιστώσουμε !

Δεύτερο παιχνίδι για τους Σκυριανούς στο νησί και ίσως αβαντάζ για 2η σερί νίκη , απέναντι όμως το Αυλωναρι το οποίο φέτος εκτός δεν πείθει λέτε να σπάσει το ρόδι τώρα, από την άλλη οι νησιώτες θέλουν να μην σπάσει το σερί , ευκαιρία για άλλη μια νίκη!

Άφησα για το τέλος τον παιχνίδι που γίνεται στο Γυμνό μεταξύ του Ολύμπου και του Ταμυναϊκου ένα παιχνίδι που για τον φιλοξενούμενο θέλει βαθμούς για να ισχυροποίηση την θέση του από την άλλη ο γηπεδούχος έχω την εντύπωση ότι αν χάσει χάνεται!!!

τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο με τα παραπάνω παιχνίδια;  ραντεβού στον 98,1  για να μάθουμε


                                                   συντονιστείτε!  ΡΑΔΙΟ 1   98,1!!