Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Αρτάκη - Λήλας 0 - 0.



Διπλή απώλεια
Ο Α.Ο.Ν.Α και δεν κέρδισε,και έχασε με αποβολή τον Παπαδόπουλο. Η ομάδα του Ντ. Κνέζεβιτς ατύχησε να μείνει με 10 παίχτες, μόλις από το 14΄μετά την απ' ευθείας κόκκινη στον εν λόγω παίχτη.(κατά την κρίση μας αυστηρότατη).
Παρά το ότι η ομάδα της Αρτάκης έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές συνέχιζε να έχει κατοχή μπάλας και κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όπως αυτή του 32΄με τον Μαστροκώστα να εκτελεί φάουλ και τον Μαντά να αποκρούει με την βοήθεια του δοκαριού. Η πρώτη σημαντική στιγμή για τον Λήλαντα ήρθε στο 48', όταν ο Γκούμας δέχτηκε την μπάλα έξω από την περιοχή και δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ. Στο 57΄ ο Ευσταθίου προτίμησε την πάσα στον Καραχάλιο από το σουτ και ο δεύτερος πλάσαρε χλιαρά για να μπλοκάρει ο Μαντάς. 71΄ : Ο Ρούσσος από αριστερά σουτάρει για να αποκρούσει ο Μαντάς και σε δεύτερο χρόνο οι αμυντικοί του Λήλαντα. Σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα της Αρτάκης μετά το δοκάρι του πρώτου ημιχρόνου η ευκαιρία με τον Καραχάλιο από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Μαντά. Ευκαιρίες όμως είχε και η ομάδα του Λήλαντα με τον Αγραφιώτη στο 75΄ και 86΄.
Σαν επίλογο για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα λέγαμε ότι η αποβολή του Παπαδόπουλου επηρέασε την ομάδα της Αρτάκης, αντιθέτως η αποβολή του Κατσικαβάλη αφύπνισε τους παίκτες του Λήλαντα, που μέχρι τότε ήταν ανύπαρκτοι.  
Α.Ο.Ν. Αρτάκης: (Κνέζεβιτς) Γκόγκος, Τσούτης (Μακαντάσης), Τζαφέρος (Φωτιάδης), Τσολάκος, Ζαχαριάς, Κάραλης, Παπαδόπουλος (αποβλ. 14΄) Καραχάλιος, Ευσταθίου (Γκούρλας), Μαστροκώστας, Ρούσσος.
ΛΗΛΑΣ Βασιλικού: (Καρβέλης) Μαντάς, Κατσικαβάλης (αποβλ. 56΄), Γούναρης (Ντρέκης), Καρλατήρας, Σιμιτζής, Κουτσαυλής, Χαλιώτης, Ρωμανός, Γκούμας, Αγραφιώτης, Ζαχαριάς (Αλεξίου).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης (Καμπούρης-Στρουμπούλης)