Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Hρακλής Ψαχνών - Φωστήρας 2 - 1. Είχε "Πάτσα"

 
Δώρο στον εαυτό του,στους συμπαίκτες του και στον φίλαθλο κόσμο έκανε ο Χρήστος Πατσατζόγλου 3 ημέρες πριν την ονομαστική του εορτή.
Στο πιο μεστό παιχνίδι του στον Ηρακλή ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής πήρε την ομάδα πάνω του και με δυο γκολ την οδήγησε στην  πολυπόθητη νίκη.
Σε ένα μετριότατο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις ο Ηρακλής ''χαμογέλασε'' στο τέλος αφού έστω και δύσκολα πήρε τους 3 βαθμούς και διατηρήθηκε στην τετράδα.
                                                    
Το φίλμ του αγώνα

2'Σέντρα του Chimodzi ο Κρητικός από δύσκολη γωνία γυρίζει τη μπάλα πάνω στον Μοσχονά.
8'Πάλι ο Κρητικός δέχεται τη μπάλα στην μικρή περιοχή αλλά ο Μοσχονάς πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει.
30' Ο Shehollari για τον Φωστήρα σουτάρει δυνατά για να απομακρύνει με γροθιές ο Αθανασόπουλος.
Προσωπική ενέργεια του Στουρνάρα από δεξιά που συνέκλινε προς το κέντρο της μικρής περιοχής και σούταρε για να κοντράρει η μπάλα στο χέρι του Ζιάμπαρη και ο διαιτητής να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών.
Ο Πατσατζόγλου εκτελεί στην δεξιά γωνία του Μοσχονά και γράφει το 1 - 0 για τον Ηρακλή.
41'Ομορφη ενέργεια του Κοιλιάρα και βαθιά μπαλιά στον Chimodzi,τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο Ζιαμπάτης και αλλάζει την πορεία της μπάλας με το κεφάλι, για να μπλοκάρει ο Μοσχονάς.
1 - 1!! Ισοφάριση.Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ηρακλής θα πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος του ωστήρα, ένα γέμισμα του Ανδρίκου στην περιοχή, έβγαλε τον Sehollari απέναντι από τον Αθανασόπουλο μετά την κεφαλιά πάσα του Ζιαμπάτη,και αυτός με πλασέ έγραψε το 1 - 1.
51',53'.Ο Βούζας πρωταγωνιστής των δυο φάσεων για τον Φωστήρα. Στην πρώτη σουτάρει δυνατά ια να αποκρούσει ο Αθανασόπουλος, ενώ στη δεύτερη προλαβαίνει τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και πλασάρει κάτω από τα πόδια του λίγο άουτ.
ΓΚΟΛ!!! Ο MVP του αγώνα Χρήστος Πατσατζόγλου μετά από σέντρα του Στουρνάρα βρέθηκε στη σωστή θέση μέσα στην περιοχή και με σουτ στην κίνηση νίκησε το Μοσχονά και έγραψε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητές: Σωσώνης (Φθιώτιδας), Τζαφολιάς, Λάμπρου (Ανατ. Αττικής)

Ηρακλής Ψαχνών: (Γράφας Θ.) Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Νικολόπουλος, Τζανής, Στουρνάρας, Chimodzi, Fondacaro, Πατσατζόγλου, Κοιλιάρας (Λάμπρου), Τσούτσης (Ντελέκος), Κρητικός.
Φωστήρας: (Ματάισεν Τ.) Μοσχονάς, Βούζας, Ζιάμπαρης, Λεοντίου, Κόντη, Shehollari (Γιόνδης), Τασούλης (Τεγούσης), Κακαράς, Αχείμαστος, Ανδρίκος (Κοσχούρης), Εmeka.