Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ψαχνων-ΕΡΜΗΣ Πηλιου 0-3

Εύκολη ήταν η επικράτηση τού ΕΡΜΗ επί τού ΦΟΙΝΙΚΑ με 0-3 στό ((γήπεδο)) τού Πάλιουρρα γιά την 18η  αγωνιστική της Α2 κατηγορίας της Εύβοιας.Οι πηλιώτες μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι καί άνοιξαν το σκορ στο 24' με σούτ τού ΚΟΝΤΑΚΗ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.Μ'αυτό το σκορ οί ομάδες πήγαν ((στ'αποδυτήρια)) γιά το ημίχρονο.Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο μονόλογος των φιλοξενούμενων με κάποιες καλές προσπάθειες καί από τούς γηπεδούχους,πού όμως δέν ανησύχησαν τον Ανδρίτσο.Έτσι στο 54' ο ΗΛΙΑΣ με ωραία ατομική ενέργεια  έκανε το 0-2. Η κούραση καί ο άθλιος αγωνιστικός χώρος ανέλαβαν τα υπόλοιπα από αυτό το χρονικό σημείο καί μέχρι το 91' όπου με τη λήξη τού αγώνα ο ΚΟΝΤΑΚΗΣ ξαναχτύπησε κάνοντας το τελικό σκορ 0-3.
Στα θετικά του αγώνα να αναφέρουμε το άριστο κλίμα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων πού τίμησαν το "εύ αγωνίζεσθαι" καί να δώσουμε συγχαρητήρια στούς παίκτες τού ΦΟΙΝΙΚΑ πού παρ'ολη τη βαθμολογική τού θέση, αγωνίστηκαν τίμια και "λάσπωσαν'' τις φανέλες τους. Μπραβο!
Στα αρνητικά τώρα, να πούμε τόσο για τον αγωνιστικό χώρο που ήταν σε άθλια κατάσταση και κούρασε τούς 22, όσο καί γιά τα αποδυτήρια, που η κατάστασή τους ανάγκασε τούς παίχτες τού ΕΡΜΗ να φορέσουν τα ''αγωνιστικά'' τους στο λεωφορείο που τους έφερε στο γήπεδο.
Επίσης το κατά τα άλλα άριστο κλίμα τού αγώνα, επιχείρησε να χαλάσει ο πρόεδρος της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (ασχετος) κ.Σιλιβάκος, ο οποίος εμφανίστηκε απ'το πουθενά και καταφέρθηκε απροκάλυπτα εναντίον των φίλων τού ΕΡΜΗ με ύβρεις καί απειλές κατά πάντων. Το επεισόδιο πάντως δέν πήρε έκταση χάρη στήν στάση των φίλων του ΕΡΜΗ και την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ψαχνών: 1Δημητρίου, 2Κατσάρας(55'Πατούλιας), 3Κιαπέκος, 4Μανάρης, 5Γεωργουσόπουλος, 6Μπουρνιώτης, 7Παπακυριακού
8Σιδέρης, 9Μπίρμπας(46'Καρλής), 10Γλυκος, 11Λαφαζάνης,-16Βαζούρας, 17Τσοκανής.
ΕΡΜΗΣ Πηλιου: 1Ανδρίτσος Ι, 2Μπουζάλας Στ, 3Μπατσακούτσας, 4Μπουζάλας Ν, 5Μπαϊμπάκης (58'Γραμματικόγιαννης), 6Κάνδιας, 7Κοντάκης, 8Ανδρίτσος Γ, 9Ηλίας, 10Σελεβάκος(80'Κυριάκου), 11Μπουζάλας Δ, --13Τσιπτσής, 15Μακρής, 16Καμπούρης, 17Μουρτζάκης, 18Ανδρίτσος Γιωρ.