Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

AO BOYTΑΣ - Νέες μεταγραφές και μια φιλική συνάντηση της ομάδα στην ταβέρνα του Μπαρμπούνη

Μια όμορφη παρέα έγιναν οι παίκτες και οι παράγοντες της ομάδας του Βουτά, το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στην ταβέρνα του Μπαρμπούνη στο Τσιφλίκι της Ιστιαίας.


Ο Πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Σταμούλος πρόσφερε ένα αρνί που σερβιρίστηκε στους παρευρισκόμενους και οι οποίοι απόλαυσαν και τους υπόλοιπους μεζέδες, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Η καλή πορεία της ομάδας στην Β' Κατηγορία της Εύβοιας, ήταν η αφορμή για αυτή τη συνάντηση στην οποία παρευρέθηκαν εκτός από φίλους και μέλη της ομάδας, το νέο μεταγραφικό απόκτημά της, ο Σταύρος Μπλέτσας. Ο Σταύρος βρέθηκε στη νέα του ομάδα από τον Ταξιάρχη, μαζί με τον Κώστα Κουκούρα απο την "Ακαδημία Ιστιαίας".
Παρόντες ο Πρόεδρος Βαγγέλης Σταμούλος, ο προπονητής Δήμος Τσελίκας, ο Γιώργος Κερασιώτης και ο Δημήτρης Κερασιώτης που είναι από τα πιο παλιά μέλη της ομάδας, ο Γενικός Διευθυντής Αντώνης Βάκος, το μέλος και πρώην Πρόεδρος Γιάννης Γερογιώργης, ο Manager Ιωάννης Μπατίδας, ο Ταμίας Γώργος Τρωγάδας, ο γνωστός στην Ιστιαία Γιάννης Ζάχος και το πρώην μέλος της "ΑΕ Ιστιαίας" Βεγγέλης Αποστόλου.
Το γλέντι και το κέφι κράτησε μέχρι αργά, σε μια ομάδα που χωρίς ιδιαίτερο πρϋπολογισμό, κάνει και πολύ καλή πορεία στον Α' όμιλο της Β' Κατηγορίας.


Μπεκιάρης Χρήστος