Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΟ Αυλίδας - ΑΕ Ληλαντίου 2-1 Δελτίο Τύπου

  Σε ένα αγώνα με μεγάλη ένταση, πάθος δύναμη και από της δύο ομάδες η ομάδα μας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα δέχθηκε το δεύτερο γκολ και ηττήθηκε από την ομάδα της Αυλίδας, που με την νίκη αυτή συνεχίζει να είναι πρώτη στην βαθμολογία.  Η Αυλίδα από την αρχή του αγώνα προσπάθησε να δώσει τον δικό της ρυθμό στον αγώνα και πολύ γρήγορα στο 5΄έφτασε κοντά στο γκολ χωρίς όμως επιτυχία.


Στη  συνέχεια του αγώνα η ομάδα μας με σωστή τακτική δεν έδωσε τα περιθώρια στον αντίπαλο να δημιουργήσει την μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Αραβανή,
προσπαθώντας  ταυτόχρονα με τη σωστή κυκλοφορία να φτάσει στην αντίπαλη εστία,
δημιουργώντας την φάση για κάποιο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ γρήγορα στο 52΄και ενώ η ομάδα μας εκτέλεσε φάουλ οι αμυντικοί της Αυλίδας απομάκρυναν την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Βαταμίδη που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.
Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και στο 59΄ο Μπαλόζι Ηρ. με ωραία ενέργεια έκανε το 1-1. Το γκολ αυτό έδωσε μεγαλύτερη ένταση στον αγώνα με της δύο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα και τη Αυλίδα να φτάνει κοντά στο γκολ στο 78΄με τον Δημουλά χωρίς όμως επιτυχία, και ενώ ο αγώνας τελείωνε σε μια ακίνδυνη φάση η ομάδα της Αυλίδας κέρδισε φάουλ που στην εκτέλεσή του ο Τσομάτσκα έγινε τελικός αποδέκτης σημειώνοντας το δεύτερο γκολ μέσα σε πανηγυρισμούς για την ομάδα του, και με την ομάδα μας το μόνο που της έμενε ήταν να κάνει την σέντρα και να ακούει το σφύριγμα  της λήξεις του αγώνα.
 Χαρακτηριστικό του αγώνα και αυτό πρέπει να το δούνε όλοι όσοι ασχολούνται με το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, η άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων και των δύο ομάδων που παρά την κρισιμότητα του αγώνα για την γηπεδούχο ομάδα δεν ακούστηκε το παραμικρό από κανένα με το κερασάκι του αγώνα να το συμπληρώνει το ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ. Παπακυριάκο και του βοηθούς κ.κ. Δεσποτοπούλου και Αντωνίου.
 Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Παύλου, Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης , Μπαλόζι Ηρ., Αργύρης Ι., Παπαγεωργίου ( 46,Λάμπρου ),
Βασιλείου (91΄Αργύρης Γ.), Χατζηαντωνάκης, Ζαούρης .

Η ομάδα μας ευχαριστεί την ομάδα της Αυλίδας ( διοίκηση, προπονητή, αθλητές και φιλάθλους ) για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας στο μεταξύ μας αγώνα.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον Ερμήλιο Ανθηδώνας στο γήπεδο Λουκισίων  την Κυριακή 26/1 και ώρα 15.00.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας  http://aelilantiou.gr.