Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Με εξαιρετική απόδοση ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην Κύμη 0-3

Έσπασε το αήττητο του ΑΟ Κύμης γνωρίζοντας την πρώτη του φετινή ήττα μέσα στην έδρα του από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 0-3. Ήττα από μία σπουδαία ομάδα που ήρθε στην Κύμη και απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο εισπράττοντας  το χειροκρότημα όλου του κόσμου.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και προσπάθησαν να βάλουν την μπάλα μέσα στην περιοχή του Αχιλλέα, αλλά προσέκρουσαν στην σωστή αμυντική τακτική των   φιλοξενουμένων. Απ' την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πόσο γρήγοροι και επικίνδυνοι ήταν στις αντεπιθέσεις τους. Στο 18' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον νεοαποκτηθέντα Δρόσο που δέχθηκε μέσα στην μικρή περιοχή πάσα του Τσομπάνη αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ. Η επόμενη και τελευταία φάση για ο πρώτο μέρος ήταν στο 38' όταν από πλάγια αριστερά και μετά από συνδυασμό Νάκα Τσαγκαράκη ο δεύτερο πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα της Κύμης μπήκε δυνατά κι' άρχισε να πιέζει την εστία του Σακελαράκη. Αυτό όμως μέχρι το 55'. Στην συνέχεια οι παίκτες του Αχιλλέα ισορρόπησαν το παιχνίδι και πήραν την  τον έλεγχο του κέντρου κι άρχισαν να απειλούν την εστία του Πάππου. Στο 52' από λάθος των αμυντικών ο Νάκας τους έκλεψε την μπάλα πλάσαρε με τον Πάππο να σώζει την εστία του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό 53'ο Παυλίδης τροφοδότησε τον Νάκα που με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 0-2. Με τους φιλοξενούμενους να έχουν δυο τέρματα υπέρ τους και την υπεροχή συνεχίστηκε ο αγώνας και μάλιστα στο 87' ο Παμλίδης με πλασέ από κοντά σφράγισε την νίκη για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας 0-3.
Καλή η διαιτησία του κ Γκάμαρη και των βοηθών του κ. Βασιλάκη & Δεληθοδωρή του συνδέσμου Αθηνών.
                                       Δείτε το πρώτο 40λεπτο και το πρώτο γκολ
                             του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

ΑΟ Κύμης   Βαγγ. Ντόβολης
Αχιλλέας Νεοκαισάριας      κ Στύλος
Πάππος
Σακελαρίδης
Κοκκάλας (58' Γεωργουδάκης)
Γελαδάρης ( 60' Ευαγγελόπουλος)
Πασκούλεφ
Δερμίσης
Καρατζάς
Δημητρίου
Τσικτσίρης
Τασίδης
Μπλατσιώτης ( 52' Μήτρου)
Τσαγκαράκης
Τσιάτσιος
Παυλίδης
Δήμου
Οικονόμου
Δρόσος
Παμλίδης
Φαρούκ
Νάκας( 75' Κυρτέγος)
Τσομπάνης ( 72' Μπαρκώσης)
Μακράκης ( 80' Παγγέας)