Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Έτοιμος ο ΑΟ Κύμης εκστρατεύει την Κυριακή στο Βελεστίνο. Δηλώσεις και από Βελεστίνο του αρχηγού Χρήστου Ταψή


Ολοκλήρωσε πριν λίγο την προπόνηση του η ομάδα της Κύμης εν' όψη του εκτός έδρας αγώνα την Κυριακή στο Βελεστίνο όπου αντιμετωπίζει τον Ρήγα Φεραίο. Πανέτοιμος για τον αγώνα δήλωσε ο Βαγγ. Ντόβολης και οι παίκτες του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της ομάδας Παν. Θωμά μας δήλωσε αισιόδοξος, ενώ σε ερώτηση μας αν η πρώτη φετινή ήττα από τον Αχιλλέα Νεοκαισάριας είχε επιπτώσεις στο κλίμα της ομάδας , μας δήλωσε ότι το αντίθετο έχει πεισμώσει τους παίκτες το ατυχές αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ενώ το κλίμα είναι, ήταν και θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.
Το Σάββατο το μεσημέρι θα αναχωρήσει η αποστολή της Κύμης για το Βελεστίνο και μάλιστα από την παραμονή του αγώνα θα βρίσκεται κοντά στην αποστολή και ο Πρόεδρος κ Παν. Θωμάς


Από την άλλη πλευρά συστράτευση σε όλο το Βελεστίνο κάλεσε ο Αρχηγός του Ρήγα Φεραίου Χρήστος Ταψής.Σύμφωνα με τον 26χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να αποφύγουν τα λάθη και να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο προκειμένου να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους:«Το γεγονός ότι η Κύμη προέρχεται από βαριά ήττα στην έδρα της δεν μας ξεγελά. Μέχρι πριν τρεις αγωνιστικές δεν είχε καν δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας ένα δυνατό σύνολο που δεν βρίσκεται τυχαία στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μία ήττα δεν αναιρεί ότι έχουν πετύχει. Διαθέτουν παίκτες με εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ Εθνικής και αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και να επιδείξουμε πάθος και δύναμη. Να δείξουμε εξ αρχής στους αντιπάλους μας ότι θα περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα μέσα στο Βελεστίνο».


.