Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας» και της «Αθλητικής Ένωσης Ιστιαίας»



Σε μια κοινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μπαρμπούνης», ο «Εμπορικός  Σύλλογος Ιστιαίας» και η «Αθλητική Ένωσης Ιστιαίας» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το 2014. Η  Αγγελική Δελχά, Πρόεδρος του «Εμπορικού Συλλόγου» της πόλης μας, ήταν η μεγάλη οικοδέσποινα της βραδιάς και υποδεχόταν τον κόσμο στην είσοδο της αίθουσας μαζί με τον Πρόεδρο της «ΑΕΙ» Λάμπρο Κατσαντώνη. Ο κύριος Κατσαντώνης ήταν και ο υπεύθυνος για τις προσκλήσεις της βραδιάς και με τη βοήθεια του Χρήστου Δελχά, Γενικού Αρχηγού της ομάδας, βοηθούσαν στην τακτοποίηση του κόσμου στα τραπέζια.
Η αίθουσα πλημμύρισε με πάνω από 250 άτομα που μεταξύ τους υπήρχαν μέλη του «Εμπορικού Συλλόγου» της πόλης, παίκτες της «Αθλητικής Ένωσης», φίλαθλοι αλλά και μέλη των ομάδων της «ΑΕΚ Νέου Πύργου», της «ΑΟ Αιδηψού» και της «Ακαδημίας Παίδων Αγίου». Ακόμα ήταν παρόντες η Αντιδήμαρχος Μαίρη Μακρή, ο πρώην Αντιδήμαρχος Σπύρος Ζάχαρης και ο Πρόεδρος του «Αναπτυξιακού Συνδέσμου Ανέλιξη».
Πριν την κοπή της πίτας, έγινε η «επίσημη πρώτη» παρουσίαση του ύμνου της «ΑΕ Ιστιαίας»,  μια ιδέα του Χρήστου Δελχά που έγινε πραγματικότητα σε επαγγελματικό στούντιο τραγουδισμένος από τον παλιό τερματοφύλακα του «Απολλώνιου» και σημερινό τραγουδιστή Γιώργο Κουβέλη.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τους δυο Προέδρους και απεύθυναν μικρά μηνύματα στους παρευρισκόμενους, ο Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου, η υπεύθυνη Αθλητισμού του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και Πρόεδρος του «Νομικού Προσώπου» Αργυρώ Αράπογλου καθώς και η Γενική Γραμματέας της «Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας» Βούλα Αγιοστρατίτη. Ο κ Λάμπρος Κατσαντώνης ανακοίνωσε τη δημιουργία από του χρόνου γυναικείου τμήματος στην ΑΕΙ ενώ η Κα Αγγελική Δελχά ευχήθηκε καλύτερες μέρες στους εμπόρους.

Ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας, ενώ σε λαχειοφόρο κληρώθηκαν 185 δώρα, όλα προσφορές από τους εμπόρους της περιοχής.

Μπεκιάρης Χρήστος


Προσθήκη λεζάντας