Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΟ Ωρεών – ΑΟ Άτταλης: 1- 3



Σε ένα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι εξελίχτηκε η συνάντηση των Ωρεών με την Άτταλη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αιδηψού. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα και το τρίποντο της νίκης, κυρίως λόγω της εμπειρίας των παικτών της. Και αυτό το λέμε μιας και οι οκτώ στους ένδεκα παίκτες των Ωρεών ήταν κάτω από 17 χρονών. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, μιας και οι δυό ομάδες έχασαν πολλές και καλές ευκαιρίες.
 Σημαντικοί παίκτες για σήμερα αποδείχτηκαν οι δυο τερματοφύλακες που με τις επεμβάσεις τους έσωσαν επανειλημμένα τις εστίες τους. Στο 88’ ο Ξυνογαλάς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και κατά συνέπεια την κόκκινη, μιας και μάρκαρε πολύ σκληρά τον Δ. Πατσή. Όμως και ο παίκτης των Ωρεών επειδή έβρισε τον αντίπλό του, είδε απευθείας κόκκινη και εκείνος.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32΄με τον Παπαϊωάννου αλλά ισοφαρίστηκαν πολύ γρήγορα από τον Ρεσούλη και συγκεκριμένα στο 36΄. Ο Παπαϊωάννου σκόραρε για δεύτερη φορά στο 43΄και το τελικό 1 – 3 έγραψε στο 90+ ο Νικούλης.

ΑΟ Ωρεών:
Μαυρούστικος Δ, Παυλάκης, Ζαχαράκης, Ψιλούδης, Πατσής Δ, Ρεσούλη, Χριστόπουλος (57΄ Πατσής Γ), Μαυρούτσικος Ι, Μπλέτσας (55΄ Συμεωνίδης), Γαλούπης, Στεργίου.

ΑΟ Άτταλης:
Γιαμάς, Κόκκινιος, Αλεξίου, Ζώγας (57΄ Καραντάκης), Κεχριώτης, Νικούλης, Παπαδόπουλος (70΄ Γίγας), Παπαϊωάννου, Ξυνογαλάς, Λεοντής (46΄ Γκίκας), Ράζος

Διαιτητής: Παπαποστόλου

Μπεκιάρης Χρήστος