Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΕΚ Νέου Πύργου – ΑΟ Άτταλης: 3 – 3 . Χόρτασαν γκολ οι φίλαθλοι σε ένα πολύ καλό παιχνίδι


Ένα όμορφο παιχνίδι είδαμε στο γήπεδο του Νέου Πύργου όπου η τοπική ομάδα της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» φιλοξένησε την ομάδα της Άτταλης. Το παιχνίδι ήταν καλό, δυνατό και με αρκετές ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο κλασικές ευκαιρίες για σκοράρισμα στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ειδικά στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα.
Ευκαιρίες έχασε και ο Μιλέν που μπήκε σαν αλλαγή και γενικά η απόδοση των γηπεδούχων ανέβηκε στο Β΄ μέρος του αγώνα.
Εδώ να πούμε ότι οι άνθρωποι του Νέου Πύργου με προσωπικό τους κόστος νοίκιασαν μηχάνημα για να «πατηθεί» το γήπεδο που όπως έχουμε ξαναπεί έχει  μετατραπεί σε επικίνδυνο χώρο. Επίσης να τονίσουμε πως βγήκαμε για μια ακόμα φορά αληθινοί, λέγοντας πριν λίγες ημέρες για την επιστροφή του Μιλέν. Ο Μιλέν σήμερα έπαιξε και ανέβασε και την επίδοση της ομάδας του.

Το σημερινό παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 3 – 3 και χόρτασε γκολ τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Τα γκολ
Το σκορ άνοιξε ο Ξυνογαλάς στο 6ο λεπτό κάνοντας το 0 -1.
Στο 17΄ ο Λυσσέας εκτελεί κόρνερ και η μπάλα αποκρούεται από το κεφάλι του Γάτση και από εκεί ο Αλεξίου στην προσπάθεια να την διώξει, την έστειλε στα δικά του δίχτυα γράφοντας το 1 – 1.
Στο 36΄ γίνεται κακή συνεννόηση του Ντάντη με τον Μπαρμπούνη και βρίσκει την ευκαιρία ο Λεοντής για να γράψει το 2 – 1.
Στο 41΄ ο Γοργομάτης κερδίζει πέναλτι που εκτελεί πετυχημένα και φέρνει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, γράφοντας το 2 – 2.

Στο 58΄ ο Γοργομάτης εκτελεί κόρνερ που βρίσκει τα δίχτυα του Γιαμά, στο δεύτερο δοκάρι, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους με 3 – 2.
67΄ Ο Γιουκάι χρεώνεται με πέναλτι και βλέπει την κόκκινη κάρτα. Ο Παπαϊωάννου αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και βρίσκει τα δίχτυα του Μπαρμπούνη, γράφοντας το τελικό 3 – 3.

ΑΕΚ Νέου Πύργου (Μπεκάκος):
Μπαρμπούνης, Ντέντης, Γάτσης (46΄ Κορομανίδης), Γιουκάι, Μαυρίδης, Μακαντάσης (78΄ Σταματονικολός), Τριανταφύλλου, Λυσσέας, Καραβάς, Γοργομάτης, Στραφιώτης (68΄ Μιλέν Μαρινοβ)

ΑΟ Άτταλης (Παπακωνσταντίνου):
Γιαμάς, Παπαδόπουλος (46΄ Ζώγας), Αλαφάκης (75΄ Λαφαζάνης), Αλεξίου, Κεχριώτης, Νικούλης, Γίγας, Παπαϊωάννου, Ξυνογαλάς, Λεοντής, Ράζος

Διατητής: Τσάκος
Βοηθοί: Αντωνίου – Μιχελάκης

Μπεκιάρης Χρήστος