Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ταμυναϊκός και Λουκίσια κόλλησαν στο μηδέν. VIDEO οι μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος




Σε ένα ποιοτικά μέτριο αγώνα στο Τσαρπάλειο Δημ. Γήπεδο Ταμυναϊκός και Λουκίσια έμειναν στο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό, αν και στο τελευταίο πεντάλεπτο χάθηκαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες, (δυο για τα Λουκίσια μία για τον Ταμυναϊκό) για να έχει ο αγώνας νικητή.

Με τους γηπεδούχους να βγαίνουν πιο αξιόλογα στην αντίπαλη άμυνα ξεκίνησε ο αγώνας και στο 10' ο Σταμέλος έκανε σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή που έδιωξαν οι αμυντικοί των Λουκισίων, στο 27' ο Σκοντόβολος πάσαρε στον Σταμέλο αλλά αδύναμα και έδωσε την δυνατότητα στον Μόνο να μπλοκάρει, στο 34' σε εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφθασε σε Τσάγκο και Σταμέλο αλλά δεν κατάφεραν να την σπρώξουν στα δίχτυα, ενώ στο 39΄σέντρα σουτ του Καρατζά μακρινό μπλόκαρε ο Μόνος. Η μοναδική καλή στιγμή για τα Λουκίσια στο 20' σε εκτέλεση φάουλ του Ξιφαρά που μπλόκαρε ο Μητακίδης. Έτσι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο με τον Ταμυναϊκό να είναι καλύτερος.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και από τις δυο ομάδες και δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Στο 60' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σταμέλος σέντραρε και στην μικρή περιοχή του Μόνου ο Καρατζάς έπιασε κεφαλιά άουτ. Στο 67' οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Καλοχωρίδη να πλασάρει τετ-ατετ και τον Μητακίδη να σώζει με τα πόδια. Στο 85' ο Τσολάκος έπιασε δυνατό σουτ που έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί. Και φθάνουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο (που όπως μας είπε στις δηλώσεις του και ο κ Ταυταρίδης ήταν όλα τα λεφτά ) όπου τα Λουκίσια έχασαν δυο σπάνιες ευκαιρίες. Στο 87' σέντρα του Τσιβίκα στα πόδια του Καλοχωρίδη που από κοντά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο 88' ο Τσιβίκας μισό μέτρο από το δοκάρι του Μητακίδη τον πλάσαρε, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ έδιωξε εξ επαφής σε κόρνερ. Η απάντηση του Ταμυναϊκού ήρθε στο 93' όταν έγινε σέντρα και ο Σταμέλος έπιασε κεφαλιά που βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μόνου. Μετά από ένα λεπτό ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 0-0
Άριστη η διαιτησία του Γ. Κασομούλη και των βοηθών του κ Δελχά & Κοντογιαννίδη.
                                     Δείτε το τελευταίο 17λεπτο του αγώνα 
                                      και τις τρεις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες 
                                                 Δείτε στιγμιότυπα Α' ημιχρόνου




Ταμυναϊκός Δημ. Λύκος
ΑΟ Λουκισίων Τασ. Ταυταρίδης
Μητακίδης
Μόνος
Κρόκος
Καρατζάς
Δροσάτος
Ντοβίνος
Λύκος
Σαμαρτζής
Μπασινάς
Προβής
Τσολάκος
Καλοχωρίδης
Σταμέλος
Καρβέλης (90' Σεϊνταρά)
Τσάγκος
Ξιφαράς
Σκοντόβολος ( 57' Αργύρης)
Κουτσαυλής
Καρατζάς
Σπυρόπουλος( 81' Λάμπρου)
Γιαννούλης
Τσιβίκας ( 90' Ντελλής)

>