Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αθ. Γουρνάς:Στο εξής η επιλογή θα γίνεται και από τις ομάδες που αποκλείονται ,ώστε να συνεχίζουν όλα τα ταλέντα, που είναι πολλά και αξιόλογα

Πολύ σημαντικά ήταν αυτά που είπε ο Ενωσιακός προπονητής κ Αθ. Γουρνάς στον Γ. Νικολάου και τον Στ. Τσούρα στην εκπομπή Σκορ και Ρεκόρ και αφορούσαν το μέλλον του ποδοσφαίρου από τις μικρές ηλικίες. Η συζήτηση έγινε με αφορμή την πρώτη προπόνηση της μικτής Περιφερειακής, που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Στερεάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων και Παίδων. Ο κ Γουρνάς έκανε γνωστό ότι αυτός ο θεσμός είναι σχεδιασμός του Εθνικού μας προπονητή Φερνάντο Σάντος που υλοποιείται πανελλαδικά, με σκοπό να αναδειχθούν όλα τα ταλέντα που θα πλαισιώσουν αύριο τις ομάδες και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως είπε το περιφερειακό πρωτάθλημα είναι  συνέχεια του πρωταθλήματος των Ενώσεων αφού από όλες τις ομάδες επιλέγονται οι παίκτες που θα συγκροτήσουν την μικτή περιφερειακή ομάδα.
Αναλύοντας αυτό το εγχείρημα όταν ρωτήθηκε από τον Σταύρο Τσούρα είπε ότι μέχρι τώρα φαίνονται τα ταλέντα μόνο όσων μικτών προκρίνονται και συνεχίζουν. Στο εξής η επιλογή θα γίνεται και από τις ομάδες που αποκλείονται ,ώστε να συνεχίζουν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα όλα τα ταλέντα, που είναι πολλά και αξιόλογα κατέληξε ο κ Γουρνάς.