Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζει αήττητος ο Αλέξανδρος Ν.Αρτάκης

  Την 4η σερί νίκη του,αν καί δύσκολα, έκανε απόψε στο κλειστό του Μαντουδίου κόντρα στον μαχητικό Α.Γ.Σ Λίμνης,ο πρωτοπόρος της Γ΄κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Σ.Ε Αλέξανδρος ν.Αρτάκης.
  Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και πήγαιναν ''πλάι-πλάι'' στο σκόρ μέχρι τη λήξη τού α' ημιχρόνου όπου η Λίμνη είχε μικρό προβάδισμα με 1 πόντο 27-26.

  Στο β΄ημίχρονο ο Α.Γ.Σ μπήκε πιό αποφασισμένος στο γήπεδο και κατάφερε να κάνει μιά μικρή διαφορά 6 πόντων,στο μέσο της 3ης περιόδου.Ο Αλέξανδρος όμως αντέδρασε άμμεσα, έφερε  το σκόρ στα ίσια και κατάφερε με συνεχείς αλλαγές να προηγηθεί, στο τέλος της περιόδου με 5 πόντους
39-44.Στην 4η περίοδο οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν μαζί στο σκορ ως το τέλος,όπου η Λίμνη προηγήθηκε με 4 πόντους,αλλά μετά από δύο λάθος πάσες, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρήσουν καί να κάνουν το τελικό 50-52.(50-51 σύμφωνα με το φ.αγώνα)!!!!!!!
  Δίκαιη νίκη λοιπόν,γιά την ομάδα της Αρτάκης πού είχε μεγαλύτερα κορμιά,περισσότερες βοήθειες απο τον πάγκο και καθαρότερο μυαλό, στα κρίσιμα σημεία τού παιχνιδιού.
  Οι  ''Λιμνιώτες'', θα μπορούσαν να πάρουν αυτοί το ρόζ φύλλο αγώνα,αλλά η απειρία των παικτών,
η σχετικά περιορισμένη βοήθεια απ΄τον πάγκο της ομάδας και οι αψυχολόγητες ενέργειες,δεν τούς το επέτρεψαν.Πάντως αξίζει να πούμε πως κόντραραν στα ίσια το φαβορί της κατηγορίας γιά άνοδο, με το πάθος και την μαχητικότητά τους.

  Τέλος οι διαιτητές Πλαστήρας και Τσαλκιτζής, έκαναν αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να έχουν και οι δύο ομάδες παράπονα απ΄αυτούς.
  Εμείς να ευχηθούμε καί στις δύο ομάδες, καλούς αγώνες...
Σ.Σ. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στο φίλαθλο κόσμο της περιοχής πού γιά μιά ακόμα φορά γέμισε το κλειστό τού Μαντουδίου καί υποστήριξε θερμά την ομάδα της Λίμνης με το βροντερό παρών του.
ΛΙΜΝΗ:προπονητής- Αγγελόπουλος Α. Κουτσουράς,Φώτου9π,Γεωργίου,Τριανταφύλλου,Γιάνναρος5π,Μαυρομάτης,Λειβαδιάς10π,Αγγελής2π
Αγγελόπουλος Δ10π,Χρυσάνθης8π,Αγγελόπουλος Α.6π,Καταραχιάς.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:προπονητής-Πανούσης Ι.
Τριανταφύλλου9π,Μπρέλλος,Σπύρου4π,Καψούλης2π,Κελαϊδίτης4π,Βαλήλας,Μπίστης14π,Λάμπρου2π
Γραμ/γιάννης 1,Λυμπέρης5π,Σιδέρης6π,Βασιλειου5π.