Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ Βυζάντιο Νέου Πύργου – Μυρμιδόνες Κερασιάς: 2 – 1. Ισοβαθμία με ανατροπή των γηπεδούχων- Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Στο γήπεδο του Νέου Πύργου υποδέχτηκε το «Βυζάντιο» τους «Μυρμιδόνες» για την 20η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο θέαμα, αλλά με κάποιες καλές φάσεις.
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα προβάδισμα στις κινήσεις μέσα στο χόρτο, όπως είχαν και περισσότερες ευκαιρίες για σκοράρισμα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 68΄ όταν ο Ραβανός εκτελεί φάουλ και η μπάλα βρίσκει το κεφάλι του Πατουλιά, που μέσα στην περιοχή εύστοχα βρίσκει τα δίχτυα του Ζουζουλή.  Και οι δυο αντίπαλοι προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά το γήπεδο δεν βοηθούσε καθόλου. Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για την κατάσταση του γηπέδου του Νέου Πύργου.
Το «διαμάντι» της περιοχής που κατάντησε λασπότοπος, επικίνδυνος για τους ανθρώπους που αγωνίζονται μέσα σε αυτόν.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με μια μικρή άνοδο της απόδοσης του «Βυζαντίου» που πίεσε περισσότερο και στο 73΄, ο Αλέκος Στολίδης αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή, αφού κατάφερε μπροστά σχεδόν στη γραμμή του τέρματος των Μυρμιδόνων να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κομποθανάση και έτσι να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Λίγα λεπτά μετά, συγκεκριμένα στο 85΄, ο Αλεξίου έγραψε την  ανατροπή βρισκόμενος μέσα στην μικρή περιοχή και η μπάλα από κόντρα σε κόντρα πάνω σε αμυνόμενους και επιτιθέμενους, κατέληξε στα πόδια του και εύκολα έγραψε το 2 – 1. Με το γκολ αυτό χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους και έτσι οι δυο ομάδες αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με 20 βαθμούς.

Διαιτητής: Γιάννης Μπούρικας
Βοηθοί: Μπούγας – Παυλάτος

ΑΠΣ Βυζάντιο Νέου Πύργου: 
Ζουζουλής, Αλεξίου, Φενερλής, Νικολέρης (46’ Μουσέτης), Βογιατζής, Ρούσεφ, Σταματόπουλος, Κομποθανάσης Α, Χουβαρδάς Δ, Σουρίλας (87΄ Παπαλαζαρίδης), Τριανταφύλλου (64΄ Στολίδης)
Μυρμιδόνες Κερασιάς: 
Κομποθανάσης Ι, Κομποθανάσης Δ, Μπαλούκος, Κοτρώτσιος, Τσιτσόπουλος, Ραβανός, Βασιλικιώτης, Κομποθανάσης Ν.Δ, Πατουλιάς, Τσούτσικας (65΄ Μαργαρίτης), Μακρής.

Μπεκιάρης Χρήστος

Kάντε ΚΛΙΚ στη μεσαία φωτογραφία για να δείτε το πλούσιο Φωτορεπορτάζ