Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Γκογκομήτρος Παναγιώτης - ένας ταλαντούχος παίκτης με μεγάλο ενδιαφέρον !


Ο Παναγιώτης Γκογκομήτρος γεννήθηκε το 1988 στη Βέροια. Οι γονείς του αποφάσισαν να μετακομίσει όλη η οικογένεια στους Ωρεούς, στον τόπο  δηλαδή από τον οποίο κατάγεται η μητέρα του.
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από πολύ νωρίς και ήδη στα 11 χρόνια του αγωνιζόταν με την Ακαδημία των Ωρεών. Εκεί συνέχισε να παίζει μέχρι και τα 17 του χρόνια.
Στα 18 του υπήρξαν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για να τον αποκτήσουν, όπως ο «ΑΟ Κηφισιάς», ο «Άγιαξ Ταύρου» και ο «Αχαρναϊκός». Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας των Ωρεών στην οποία και ανήκε ο Παναγιώτης, αποφάσισε να τον δώσει στον «ΑΟ Κηφισιάς»,απορρίπτονταςόλες τις υπόλοιπες προτάσεις.
Στη νέα του ομάδα αγωνίστηκε για τις επόμενες δυο αγωνιστικές περιόδους και μάλιστα στη Β΄  αλλά και στην Α΄ Κατηγορία Αθήνας.
Στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στους Ωρεούς για τα επόμενα δύο χρόνια και αγωνίστηκε με την ομάδα του χωριού.
Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα ενδιαφέρθηκαν για τον Παναγιώτη τόσο ο  «ΑΟ Θήβας» όσο και ο «ΑΟ Λουκισίων», αλλά η ομάδα των Ωρεών αρνήθηκε να τον δώσει προτιμώντας να εξακολουθήσει να αγωνίζεται ενταγμένος στις δυνάμεις της.
Τελικά ο Παναγιώτης Γκογκομήτρος έμεινε ελεύθερος και αποφάσισε να ενταχθεί στο αγωνιστικό δυναμικό της «Ακαδημίας Ιστιαίας», ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα του «Ερμή Πηλίου».
Την αγωνιστική σεζόν που διανύουμε ο Παναγιώτης αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα χρώματα της «ΑΕΚ Νέου Πύργου. Μάλιστα ο Παναγιώτης θεωρεί αγαπημένο του προπονητή τον σημερινό κόουτς της σημερινής του ομάδας, τον Βαγγέλη Μπεκάκο.
Αγαπημένος του παίχτης είναι ο Τσάβι Αλόνσο της «Ρεάλ».
Ανάμεσα στα γεγονότα που έχει να θυμηθεί στην καριέρα του, ο Παναγιώτης ξεχωρίζει τη χρονιά του 2011 όπου ήταν από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έζησαν τη συγκίνηση της σωτηρίας του «ΑΟ Ωρεών».
Τελειώνοντας, ο Παναγιώτης Γκογκομήτρος μας παρακάλεσε να τονίσουμε ότι αγαπά το ποδόσφαιρο πάρα πολύ, τόσο μάλιστα που έχει κάνει πολλές θυσίες στα χρόνια που ασχολείται με αυτό το άθλημα.

Μπεκιάρης Χρήστος
(Κάντε ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία παρακάτω για να δείτε ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ)