Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Δεν έχει αγωνιστική η Γ' Εθνική λόγο Κυπέλλου.

Δεν διεξάγεται αγωνιστική την Κυριακή 23/2/2014 λόγο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Έτσι η δυο εκπρόσωποι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για το μεθεπόμενο Σάββατο η Κυριακή 1η2/3/2014, όπου ο ΑΟ Κύμης έχει το ρεπό του, ενώ ο ΑΟ Χαλκίς πάει στηνΝάουσα για να αντιμετωπίσει τα Λευκάδια. 
Αναλυτικά οι επόμενες αγωνιστικές των δυο εκπροσώπων του Νομού μας:


Ο ΑΟ Κύμης αγωνίζεται ξανά στις 9 Μαρτίου και τούτο γιατί την επόμενη Κυριακή κάνει το ρεπό του. Το μεγάλο πρόβλημα όπως μας δήλωσε ο Βαγγ. Ντόβολης είναι η τιμωρία λόγο καρτών τεσσάρων βασικών παικτών (Δήμου,Πασκούλεφ, Κοκκάλα & Τσιάτσου) που δεν αγωνιστούν με τον Αμπελωνιακό στην Λάρισα. Στις 16 Μαρτίου υποδέχεται στην Κύμη τον Αχιλλέα Δομοκού,ενώ μετά έχει άλλες 14 μέρες ρεπό λόγο Πυργετού.



Ο ΑΟ Χαλκίς μετά την σημαντική νίκη επί του Ρήγα Φεραίου έχει μια εβδομάδα ρεπό λόγο κυπέλλου, ενώ ακολουθούν δυο κομβικής σημασίας αγώνες την 1η η 2 Μαρτίου στην Νάουσα με τα Λευκάδια και στις 9 Μαρτίου στην Χαλκίδα με την Ένωση Αποστόλου Παύλου. Θα ξαναγράψουμε ότι ο ΑΟ Χαλκίς και θέλει και μπορεί και αυτό θα μας το επιβεβαιώσουν οι παίκτες του Παν. Τοκπασίδη και στους δυο αγώνες που θα ξεφύγουν οριστικά από την ζώνη των Περιπετειών. 

Οι ευχές όλης της Εύβοιας θα συνδεύει τους δυο εκπροσώπους μας στην πορεία τους στην Γ' Εθνική