Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Αποκλειστικό: Λάμπρος Σπίντζος:μια ανάσα πριν το μεγάλο βήμα της καριέρας του;;;


Οι κινήσεις του Λάμπρου Σπίντζου,  του προπονητή της "ΑΕ Ιστιαίας",  πάντα ήταν μεθοδευμένες και οργανωμένες, με ένα στόχο, ένα σκοπό.  Η μέχρι τώρα δουλειά του έχει δικαιωθεί τόσο με την φετινή πορεία της "ΑΕ Ιστιαίας" που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1, αλλά και από τους ίδιους τους παίκτες που τον έχουν γνωρίσει και οι οποίοι μόνο καλά λόγια λένε για αυτόν.

Είναι χρόνια τώρα που προσφέρει στο ποδόσφαιρο της Βόρειας Εύβοιας και όχι μόνο και είναι από τους προπονητές που ξεχωρίζουν. Για το λόγο αυτό και πιστεύουμε ότι η καριέρα του Λάμπρου αξίζει το κάτι παραπάνω, το κάτι διαφορετικό. Είναι καιρός που αν και πηγαινοέρχεται Αθήνα, στις σχολές ποδοσφαίρου, αυτό δεν τον εμποδίζει να προχωράει καλά και το έργο του με την "ΑΕ Ιστιαίας".
 Νοιώθουμε λοιπόν ότι ο Λάμπρος δεν θα είναι για πολύ ακόμα κοντά μας, τουλάχιστον με τον τρόπο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται επαγγελματικά. Νοιώθουμε ότι δεν μπορεί να μη "μαγειρεύει" κάτι που θα είναι καλύτερο για την καριέρα του. 
Έτσι πιστεύουμε και νοιώθουμε και εμείς ότι ο Λάμπρος βρίσκεται μία ανάσα στην κυριολεξία από την μεγάλη στιγμή της καριέρας του. Αυτό που λέμε "το παραπάνω βήμα".
Πεποίθησή μας είναι πως γρήγορα θα μάθουμε τα νέα και θα είναι και νέα ευχάριστα, κυρίως για τον ίδιο, αλλά και για εμάς που ζούμε στην κοινωνία που γέννησε και ανάθρεψε αυτόν τον άνθρωπο.
Καλή τύχη ευχόμαστε στον Λάμπρο Σπίντζο για όποια εξέλιξη θα έχει, σε όποιο πιθανό πόστο θα βρεθεί αύριο. Και πιστεύουμε πως αυτό το "αύριο", θα είναι πολύ σύντομο "αύριο"!

Μπεκιάρης Χρήστος