Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Συγκλονιστική η Μικτή Ευβοίας. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες 1-1 με Σαν Μαρίνο

Συγκλονιστική η Μικτή Ευβοίας σε έναν αγώνα ντέρμπι ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Σαν Μαρίνο. Η Μικτή έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει την νίκη και τελικά δέχθηκε πρώτη γκολ στο 70' αλλά κατάφερε στο 89' να φέρει τον αγώνα στα ίσια.
Στο πρώτο μέρος η Εύβοια ήταν καλύτερη, πίεσε και έχασε ευκαιρίες με τον Καραχάλιο στο 7΄, Σταματάκο στο 32', Θωμόπουλο στο 36'και Τσιβίκα στο 43'. Δυο καλές στιγμές είχε και το Σαν Μαρίνο. με το 0-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το Σαν Μαρίνο ισορρόπησε αλλά και πάλι η Μικτή Εύβοιας έχανε τις ευκαιρίες. Στο 47' ο Καραχάλιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 69' ήταν η σειρά του Βεζυρτζόγλου να χάσει σίγουρο γκολ. Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες μας το κατάφεραν οι παίκτες του Σαν Μαρίνο οι οποίοι με τον Ντελαβάλ άνοιξαν το σκορ 0-1.ο.
Κλείστηκαν στη συνέχει πίσω για να κρατήσουν την νίκη αλλά στο 89' ο Βεζυρτζόγλου λύτρωσε την Μικτή φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια 1-1. Στις καθυστερήσεις αν ο Μαστροκώστας ήταν εύστοχος από καλή θέση η Μικτή θα έπαιρνε την νίκη. 1-1 το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με απ' ευθείας κόκκινη ο ο Σταματάκος και ο Μαντζαρόλι από το Σαν Μαρίνο

Μικτή Ευβοίας
Μικτή Σαν Μαρίνο
Μόνος
Μαντσαρόλι
Κόκκος
Κασαμπέι (78' Κολινουτσι Α)
Θωμόπουλος
Ρότσι
Μπισμπικόπουλος
Γκενεστρέτι
Σιάνος
Μιχαηλόφσκι
Καραχάλιος
Μολινάρι
Σταματάκος
Κολινούτσι
Ζέρβας
Σκαρπόνι ( 62' Χίρσκ)
Αγραφιώτης (77' Ευγενίου)
Κέσι
Ξιφαράς ( 58' Βεζυρτζόγλου)
Μορόνι ( ντελαβαλ)
Τσιβίκας( 68'Μαστροκώστας)
Γιουκολίνι

Τη πρόκριση και την πρώτη θέση πήρε η Μικτή Σκωτίας με διαφορά ενός γκολ από την Μικτή Ευβοίας. Αν δηλαδή η Σκωτία είχε κερδίσει με διαφορά ενός γκολ την Σλοβενία η Εύβοια θα κατακτούσε την πρώτη θέση. Τώρα θα περιμένουμε τον Ιούλιο που θα διεξαχθούν οι αγώνες του άλλου ομίλου για να δούμε την τελική κατάταξη όπου την πρόκριση θα πάρει ο καλύτερος δεύτερος. Όπως και να έχει αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλη την αποστολή της Μικτής Ευβοίας

Τελική Βαθμολογία 
θ
Ομάδες
Β
1
Σκωτία
4
2
Εύβοια
4
3
Σλοβενία
4
3
ΣΜαρίνο
3
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

>